FC Voluntari – Astra : Debut de „foc” pentru Stoican pe banca ilfovenilor

fc voluntari - flaviu stoicanPrimul meci programat azi in Liga 1 se va disputa de la ora 18:30,pe stadionul “Dinamo”, intre FC Voluntari si Astra Giurgiu si va fi transmis in direct pe Dolce Sport, Digi Sport 1 si Look Tv.

sursa foto:sptfm.ro

După infrangerea pe care formatia ilfoveana a suferit-o, joi, in meciul cu FC Dinamo, scor 0-3, antrenorul Bogdan Arges Vintila a fost demis de la conducerea tehnica a echipei , locul sau fiind luat de Flavius Stoican. FC Voluntari nu a obtinut nicio victorie in Liga 1,singurele puncte venind din 4 remize obtinute poate din entuziasmul jucatorilor de a evolua in prima liga. Ilfovenii au cea mai slaba ofensiva din campionat si a primit gol in 5 din cele 6 meciuri disputate pe prima scena a fostbalului romanesc. Cu toatea acestea, Voluntariul este neinvinsa pe teren propriu, reusind sa tina piept unor formatii cu prententii europene ca CSMS Iasi, Pandurii si FC Botosani.

De partea cealalta, echipa pregatita de Marius Sumudica are un inceput excelent de sezon atat in campionat cat si in cupele europene, acolo unde a eliminat-o pe West Ham. Acum Astra se pregateste pentru dubla cu Alkmaar si poate avea un moral excelent daca castiga acest meci, avand mari sanse in acest caz sa devina lider dupa 7 etape. Echipa arata din ce in ce mai bine, jocul incepe sa se lege,iar noii veniti Teixeira si Boldrin se integreaza perfect in angrenajul echipei. Desigur se va mai vorbi mult despre victoria giurgiuvenilor in meciul cu Steaua in care campioanei i s-au anulat 3 goluri, dar una peste alta cele 3 puncte raman in contul giurgiuvenilor. Cu 12 goluri marcate in cele șase runde, Astra are in acest moment cel mai puternic atac din Liga 1. De asemenea, trebuie mentionat faptul ca „astralii” au punctat in noua din cele zece confruntari disputate in actualul sezon competitional.

Echipe probabile:

Marius Sumudica nu va putea conta in partida de azi pe fundasii Gaman si Geraldo Alves sn timp ce Stoican are tot lotul valid la debutul ca antrenor pe banca ilfovenilor.

FC Voluntari (4-2-3-1): Balauru – Zaharia, Maftei, Novakovic, Pirvulescu – N. Grigore, Novac – L. Iorga, Todoran, Valceanu – Ad. Balan

Astra (4-2-3-1): S. Lung jr. – Pedro Queiros, Oros, Dandea, Junior Morais – Lovin, Boldrin – Al. Stan, Filipe Teixeira, De Amorim – Alibec

 

Astra Giurgiu porneste cu prima sansa in acest duel, in ciuda unei cote surprinzator de ridicate. Probabil aceasta cota vine de la ideea ca Marius Sumudica va trimite in teren mai multe rezerve, insa am putut observa in duelul cu ACS Poli ca si acestea pot practica un joc bun. Ilfovenii au evoluat slab in acest debut de sezon, suferind mult la capitolul constructie. Este greu de crezut ca Stoican a putut schimba ceva in scurtul timp avut la dispozitie.

Pont: 2 cu HA 0, 2-4 goluri.

Dorut Surdu

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Care e parerea ta: Ar trebui sa plece Radoi de la Steaua?

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Man. City – Chelsea: Lupta pentru titlu deja a inceput!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu