FCM Baia Mare mai tare decat Bayern, Barcelona si Juventus: Vezi la ce capitol baimarenii sunt peste granzii Europei!

Noua etape s-au scurs din editia 2015-2016 a esalonului secund, iar FCM Baia Mare continua să fie revelatia sezonului. Nou-promovata in vara, gruparea baimareana este singura echipa din Liga 1 şi Liga 2 ramasa fără infrangere, lucru cu care putine formatii mari din Europa se pot lauda.


 BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!


Chiar daca a pierdut neasteptat la Pojorata, Rapid Bucuresti a ramas lider în seria I, insa imparte primul loc cu Rapid CFR Suceava, cu acelasi numar de puncte, 18, dar un golaveraj mai bun. Invinsa sucevenilor din această etapa, Ceahlaul, ramane pe ultimul loc in Seria 1 a Ligii secunde, loc retrogradabil la finalul sezonului regulat.

Screenshot_1

In seria a II-a, FCM Baia Mare continua sa surprinda, ramanand, si dupa această etapa, singura echipa din primele doua esaloane care nu a pierdut niciun meci pană acum. Performanta echipei antrenate de Dorin Toma este una aparte, tinand cont ca FCM Baia Mare a promovat in Liga 2 de abia in acest sezon. In subsolul clasamentului seriei a doua, Unirea Tarlungeni si Metalul Resiţa ocupa in continuare ultimele doua locuri care duc la retrogradarea directa inainte de inceperea play-off-ului si play-out-ului. De mentionat ca, in etapa din weekendul trecut, formatia resiteana a bifat al doilea meci din acest sezon in care a primit cinci goluri – 1-5 cu UTA Batrana Doamna, dupa ce in etapa inaugurală a inregistrat un 0-5 cu Olimpia Satu Mare.

Screenshot_1


Mega derby in UCL: Ce pariezi la PSG – Real Madrid? Programul zilei si cotele!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu