FCSB si sansele in dubla cu Sporting »» Cota 1.76 pentru o mansa tur echilibrata si 3.05 pentru o performanta de exceptie!

„Ne-a ajutat Dumnezeu si am picat cu un adversar accesibil” a declarat Enache, dupa tragerea la sorti pentru play-off-ul Ligii Campionilor. Intr-adevar, rivala FCSB-ului, Sporting Lisabona, desi un nume important in fotbalul european, nu pare a avea forta unor trupe precum Liverpool, Napoli sau Sevilla. Totusi, cel putin prin prisma cotatiilor oferite de bookmakeri, declaratia lui Enache pare mai degraba una super optimista.

Turul, la Lisabona

Varianta unui succes al gazdelor in disputa programata pe 15 august la Lisabona, are doar o cota de 1.33 la Unibet. Chiar daca o coteaza pe Sporting favorita certa la victorie, casele de pariuri nu par la fel de increzatoare si in privinta unui succes clar al lusitanilor. 2.06 are cota pariul „gazdele castiga la 2 sau mai mult goluri diferenta”, in timp ce varianta FCSB +1.5 asiatic (oaspetii pierd la maxim un gol diferenta) primeste o cota de 1.76.  

3.05, cota unei imense calificari
Sporting – FCSB
Meciul tur: 15.08, ora 21:45
Meciul retur: 23.08, ora 21:45

In ceea ce priveste sansele la calificare, casele de pariuri mentin linia. NetBet coteaza cu 1.32 accederea echipei Sporting in grupele Ligii Campionilor, faza a intrecerii in care doar simpla participare aduce in conturile cluburilor cel putin 20 de milioane de euro. FCSB are cota 3.05 sa patrunda, dupa 4 sezoane de pauza, in grupele celei mai tari intreceri intercluburi europene.

2013 – 2014 este ultima stagiune in care FCSB a trecut de play-off-ul UCL. Atunci a terminat ultima, cu 3 puncte, in grupa ce le-a mai avut in componenta pe Chelsea, Schalke si Basel. In cazul in care nu va trece de Sporting Lisabona, FCSB va evolua automat in grupele Ligii Europa.

Doar 4 victorii a contabilizat Sporting Lisabona in ultimele 20 de meciuri de Liga Campionilor disputate

6 goluri a marcat FCSB in fubla cu Viktoria Plzen din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor

3.05 are cota FCSB la NetBet sa o elimine pe Sporting Lisabona

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 3 1


Lasa un comentariu