FCSB – Sporting: Remiza din tur nu schimba cu nimic datele problemei la casele de pariuri » Cota imensa pentru calificarea ”ros-albastrilor”!

viktoria plzen - fcsb

Nesperat, in conditiile problemelor de lot cu care Dica s-a confruntat, dar si a plusului de valoare pe care lusitanii il aveau, cel putin pe hartie, egalul din mansa tur dintre Sporting si FCSB majoreaza usor sansele de calificare ale bucurestenilor, inaintea mansei retur, programate miercurea viitoare, pe Arena Nationala. Parerea nu este, insa, impartasita si de bookmakeri!

FCSB – Sporting 
23 august 2017, ora 21:45
Bucuresti, Arena Nationala
Pariaza la Unibet – Ai 250 lei BONUS!

In ciuda rezultatului din tur, cota oferita echipei Sporting la calificare nu a cunoscut variatii majore. Daca scazuse usor, sub 1.30, premergator confruntarii de aseara, aceasta a revenit astazi dimineata la o valoare modesta, de doar 1.33. De exact 3 ori suma investita pot castiga cei care pariaza pe calificarea FCSB-ului in grupele Ligii Campionilor!

Evident, raportat la cota amintita, in returul de la Bucuresti, Sporting pleaca in meci cu prima sansa. Unibet propune o cota de 2.15 pariului 2 solist, fata de 3.40, cota acordata la 1 solist. Pariul 1x are cota 1.71.
La o cota de 1.43 se poate miza pe cel putin un gol marcat de FCSB in retur. O reusita a oaspetilor primeste cota 1.24.

1-1, rezultat final ce o duce in faza urmatoare pe Sporting, are cota 6.75 la Unibet. Aproape dubla, 12.00, este cotatia scorului corect de 2-1 in favoarea FCSB-ului.

Partida FCSB – Sporting, contand pentru mansa retur a play-off-ului UCL se disputa pe data de 23 august, ora 21:45, pe Arena Nationala din Bucuresti.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu