Federer – Murray: Se incinge hard-ul la Cincinnati!

Roger Federer si Andy Murray se intalnesc in cea de a doua semifinala a Mastersului de la Cincinnati, invingatorul urmand a da piept in finala cu Novak Djokovic sau Alex Dolgopolov.

Elvetianul conduce cu 13 la 11 in confruntarile directe cu Murray. In ultimele 4, Roger a reusit sa se impuna de fiecare data, iar in precedentele 3 meciuri directe, Andy nu a reusit sa castige set in fata adversarului din aceasta semifinala.

Federer a mers „ceas” la acest turneu, fara set pierdut, in meciul cu Anderson cedand doar 2 game-uri. Ba mai mult, Roger a parut ca vrea sa reinventeze tenisul la acest turneu, acesta returnand in toate meciurile de la acest turneu de la mai putin de 2 metri de careul de serviciu, lucru care nu a mai fost incercat de prea multi tenismeni in istoria acestui sport.

Suprafata pare sa ii convina lui Federer, iar faptul ca are de aparat titlul de anul trecut, dar si faptul ca a fost depasit in clasamentul mondial chiar de catre Murray, plus foamea de tenis de care a dat dovada elvetianul la acest turneu dupa intoarcerea din vacanta, pot fi argumentele necesare pentru a asista la o noua victorie a lui Roger in fata lui Andy. Daca tinta si-o va atinge din nou in numarul minim de seturi, ramane de vazut. Murray este la randul sau in forma buna si mai ales, are un moral la cote ridicata dupa victoria cu Nole de acum o saptamana, din finala de la Montreal.  

FEDERER – MURRAY> Pont: Victorie Federer, cota 1.60

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu