Final de an in Liga 1: Ai aici toate datele etapei a 21-a, cu avancronici si ponturi!

Weekendul ne propune ultima runda a anului in Liga 1, cea cu numarul 21. Se remarca o serie de dueluri extrem de interesante, partide de importanta majora in ceea ce priveste batalia pentru locul 1 sau cel putin pentru un finis in play-off. 

Runda de Liga 1 incepe la Chiajna

Vineri, in prologul etapei, Concordia primeste vizita Craiovei. Oltenii sunt destul de oscilanti in ultima perioada, dar succesul din derby-ul cu CFR Cluj le garanteaza un moral excelent inaintea deplasarii la Chiajna.

V 20:30 Concordia – Craiova: Cote 5.75  3.70  1.60 – Ai aici avancronica si pontul

CFR-ul lui Miriuta cauta sa-si revina infrangerea amintita, dar si dupa egalul de acasa cu Timisoara, printr-o victorie la Voluntari. Ilfovenii au intrat intr-o noua serie negativa, cu 4 partide legate ce le-au adus un singur punct. Totusi, in precedentele doua meciuri de acasa cu CFR au reusit rezultate pozitive: un egal si o victorie.

S 14:00 Voluntari – CFR Cluj: Cote  4.20  3.40  1.87 – Ai aici avancronica si pontul

Pariaza la Sportingbet: Ai 200 ron BONUS la prima depunere!

Steaua vs Timisoara. Meci infernal pentru Dinamo, in Moldova

Sambata, in aceeasi zi cu meciul de la Voluntari, dar de la ora 20:30, o vedem la treaba pe Steaua. Echipa lui Reghecampf primeste vizita Timisoarei, doar pe hartie, ultima clasata. Daca nu ar fi fost penalizata cu 14 puncte, gruparea de pe malul Begai s-ar fi situat acum pe poztia a 10-a,  la o distanta destul de linistitoare de locurile direct retrogrdabile.
Evolutia Stelei va fi, insa, punctul de atractie al duelului de pe Arena Nationala. Ros-albastrii n-au mai reusit decat un succes in ultimele 5 etape, rezultate ce i-au trimis pe locul 3 al clasamentului. Totusi, acasa, Popa si compania au adunat 7 puncte in precedentele 3 etape, singurul pas gresit fiind cu Botosaniul, meci in care Reghecampf si-a odihnit titularii pentru derby-ul cu Dinamo.

S 20:30 Steaua – ACS Poli: Cote  1.20  6.25  13.00 – Ai aici avancronica si pontul

Ca veni vorba de echipa lui Andone, sa spunem ca in ultima etapa din 2016, duminica de la ora 20:30, „cainii” au meci dificil la Iasi. Dupa o perioada extrem de slaba, „alb-albastrii” din dealul Copoului s-au restartat, in ultimele 5 etape producand nu mai putin de 10 puncte. De remarcat si faptul ca Dinamo nu s-a mai impus la Iasi, tocmai din 2009!

D 20:30 Poli Iasi – Dinamo: Cote 4.25  3.50  1.83 – Ai aici avancronica si pontul

Tot duminica, dar de la ora 18:00, avem derby-ul unor formatii aflate in mare suferinta financiara: Tg.Mures – Pandurii. Gazdele au prima sansa in meci, poate si prin prisma evolutiei decente din meciul cu Dinamo. De partea cealalata, gorjenii si-au cam luat gandul de la play-off, dupa infrangerile legate cu Steaua si Gaz Metan, meciuri in care au si incasat 8 goluri.

D 18:00 Tg.Mures – Pandurii: Cote 2.45  3.20  2.85 – Ai aici avancronica si pontul

Primele doua clasate joaca luni

In prima zi a saptamanii viitoare avem si cel mai interesant meci al etape. Luni, de la ora 18:00, Gaz Metan o va infrunta pe Astra, partida ce opune doua dintre formatiile pe val ale momentului. Poate fi inca un moment in care la rampa va iesi Llullaku, de departe cel mai bun marcator al sezonului in curs. N-ar fi exclus ca acesta sa fie chiar ultimul meci al albanezului sub comanda lui Pustai, stiut fiind faptul ca Llullaku se afla pe lista de achizitii a Stelei din aceasta iarna.

L 18:00 Gaz Metan – Astra: Cote 2.55  3.10  2.80 – Ai aici avancronica si pontul

In epilogul etapei, Viitorul va incerca sa-si apere pozitia de lider, cu un succes acasa, contra Botosaniului. Oaspetii traverseaza o perioada extrem de slaba, cu 4 infrangeri si 2 remize in ultimele 6 etape. Viitorul vine dupa 4 victorii consecutive, iar pe terenul propriu a acumlat 23 de puncte din 30 posibile.

L 20:30  Viitorul – FC Botosani: Cote 1.78  3.50  4.50 – Ai aici avancronica si pontul

Pariaza la Sportingbet: Ai 200 ron BONUS la prima depunere!

liga-1-sp1

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu