Finala Cupei Germaniei:Dortmund sau Wolsburg > Cine castiga trofeul?

Dortmund klopp ponturi projectpippo comWolsburg nu a cucerit niciodata Cupa Germaniei si nici nu se gandeste sa piarda acum ocazia. Dortmund mai are 3 cupe in palmares, ultima in 2012.

Sursa foto: projectpippo.com

Totusi, cea din actualul sezon ar fi una speciala, din mai multe motive. Formatia si-a revenit dupa un start catastrofal de campionat, reusind in retur sa urca pana spre locurile europene si sa prinda aceasta finala. De asemenea, partida va fi ultima pentru Klopp la timona “galben-negrilor”.

FINALA CUPEI GERMANIEI
Olympiastadion Berlin, Berlin
Dortmund – Wolsburg – sambata, ora 21:00
Cote: 2.30  3.30  2.96

După trei ani consecutivi în care Bayern Munchen a fost prezentă în finala Cupei Germaniei, de această dată pe ‘tabloul’ final se află Borussia Dortmund şi VfL Wolfsburg, un meci ce se anunţă mai interesant dat fiind echilibrul dintre cele două loturi.

În campionat ‘Lupii’ au fost mai buni la capitolul întâlnirilor directe, câştigând în faţa propriilor fani cu scorul de 2-1, respectiv, remizând la Dortmund, scor 2-2. Ultima dispută între cele două formaţii în Cupa Germaniei s-a înregistrat anul trecut în luna martie, pe atunci Borussia Dortmund împunându-se cu scorul de 2-0 în cadrul semifinalelor. 

Întregul sezon a fost o dezamăgire pentru Borussia Dortmund, însă o posibilă câştigare a Cupei Germaniei ar îmbunătăţi impresia lăsată.Totodată, antrenorul Jürgen Klopp şi-ar lua adio cum nu se poate mai bine, adăugând un nou trofeu pentru echipa cu sediul pe Westfalenstadion. Pentru sezonul viitor Borussia Dortmund are asigurată prezenţa în Europa League, chiar dacă aceştia din urmă nu se impun în finala de la Berlin.

De partea cealalta, Wolsburg a terminat pe locul secund. N-au fost mari emotii, insa seria negativ din finalul stagiunii, a pus presiune pe „alb-verzi”, mai ales ca la o distanta nu foarte mare, incepea sa se zareasca din nou Monchengladbach. Una peste alta insa, o stagiune buna pentru Wolsburg, care pregateste deja o participare consistenta in Liga Campionilor.

INFO: Doar in unul din ultimele 11 meciuri directe, n-au marcat ambele echipe. Un singur 0-0 intre cele doua, in ultimii 16 ani!

Echipele probabile

Dortmund: Langerak – Durm, Subotic, Hummels, Schmelzer – Kehl, Gündogan – H. Mkhitaryan, Kagawa, Reus – Aubameyang
Antrenor: Klopp

Wolsburg: Benaglio – Vieirinha, Naldo, Klose, Rodriguez – Luiz Gustavo, Arnold – Perisic, De Bruyne, D. Caligiuri – Dost
Antrenor: Hecking

 Concluzii

Ambele formaţii au arătat pe parcursul întregului sezon ca nu refuza spectacolul. Acest aspect s-a evidentiat si in meciurile directe.

De asemenea, dorinţa de a câştiga Cupa Germaniei este una foarte mare de ambele parti. Mai ales pentru Borussia Dortmund, formaţie care va încerca să termine cu capul sus, o stagiune sub astepatri.

Ponturi

Borussia Dortmund câştigă Cupa Germaniei @ cota 1,68
Borussia Dortmund sau Egal & Peste 1,5 goluri @ cota 1,72
Ambele echipe marchează @ cotă 1.55

(Andrei Cioineag-SUD)


Weekend cu super-fotbal: 6 finale de cupa si un “decisiv” in Serie A!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu