Weekend cu super-fotbal: 6 finale de cupa si un „decisiv” in Serie A!

DFB Pokal - Cupa GermanieiMarea majoritate a campionatelor puternice au ajuns la final, dar mai e loc pentru un trofeu. In weekendul ce vine, in Anglia, Franta, Spania, Portugalia, dar si Romania, vom avea finale de cupa. Doar in Serie A se mai joaca, chiar ultima runda propunandu-ne un meci cu o miza imensa: Napoli – Lazio!

 

 

FINALA CUPEI ROMANIEI
National Arena, Bucuresti
Steaua – U.Cluj – duminica, ora 21:00
Cote:  nepublicate

Pana la ora disputarii partidei, vom afla daca Steaua a reusit sau nu sa-si apere titlul. Oricum, victoria in finala cupei este un obiectiv in sine.

 

FINALA CUPEI ANGLIEI
Wembley Stadium, Londra
Arsenal – Aston Villa – sambata, ora 19:30
Cote: 1.50  4.10  6.07

Arsenal poate bifa doua FA Cup consecutive, o performanta deosebita pentru orice formatiei din Anglia. Aston Villa nu va fi insa nicidecum un adversar usor de invins.

 

FINALA CUPEI SPANIEI
Camp Nou, Barcelona
Ath.Bilbao – Barcelona –  sambata, ora 22:30
Cote: 11.25  6.00  1.22

E clar pentru toata lumea cine e marea favorita a finalei Cupei Regelui Spaniei, mai ales ca meciul e programat pe Camp Nou. Pentru Barcelona aceasta ar fi a 27-a cupa din istoria clubului (record al intrecerii), cucerita intr-un sezon in care catalanii pot face tripla campionat-cupa-Liga Campionilor!

 

FINALA CUPEI GERMANIEI
Olympiastadion Berlin, Berlin
Dortmund – Wolsburg – sambata, ora 21:00
Cote: 2.30  3.30  2.96

Wolsburg nu a cucerit niciodata Cupa Germaniei si nici nu se gandeste sa piarda acum ocazia. Dortmund mai are 3 cupe in palmares, ultima in 2012. Totusi, cea din actualul sezon ar fi una speciala, din mai multe motive. Formatia si-a revenit dupa un start catastrofal de campionat, reusind in retur sa urca pana spre locurile europene si sa prinda aceasta finala. De asemenea, partida va fi ultima pentru Klopp la timona „galben-negrilor”.

 

FINALA CUPEI FRANTEI
Stade de France, Paris
Auxerre – PSG – sambata, 22:00
Cote: 13.29  6.00  1.20

Campioana Frantei vs locul 9 din liga secunda. In Cupa Frantei s-au mai vazut surprize imense, dar de aceasta data nu vom asista la asa ceva.

 

FINALA CUPEI PORTUGALIEI
Estádio Nacional, Oeiras
Sporting Lisabona – Braga – duminica, 19:00
Cote: 2.00  3.20  3.64

Formatiile clasate pe locurile 3 si 4 la capatul editiei de campionat, isi dau intalnire in ultimul act al cupei.  Trupa din Lisabona are un ascendent moral in aceasta finala. Sporting s-a impus in ambele „directe” ale editiei de Liga Sagres si a castrigat, de asemenea, ultimele 7 confruntari consecutive cu Braga!’

 

ITALIA, SERIE A
Napoli – Lazio – duminica, ora 21:45
Cote: 2.25  3.25  2.99

Lazio este pe locul 3, ultimul de Liga Campionilor, cu un avans de 3 puncte in fata lui Napoli. Daca pierde insa aceasta partida, trupa lui Radu Stefan coboara de pe podium. Napoli ar egala-o la puncte, dar ar urca pe locul 3, gratie rezultatelor mai bune din „directele” cu Lazio. In turul stagiunii de Serie A, Higuain si compania au castigat pe Olimpico cu 1-0!


 

Liga 1, runda finala: Ce cota are biletul ce o face pe Steaua campioana, cat castigi daca mizezi pe ASA!


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu