Getafe – Rayo: Victorie-cadou pentru Contra?

Getafe ContraGetafe – Rayo Vallecano este prima disputa programata astazi, in Primera Division. Contand pentru runda a 17-a, duelul va incepe la ora 13:00 si va fi transmis in direct de Digi Sport 1.
Ultimul meci pentru Contra

Premergator confruntarii, cele doua sunt vecine de clasament. Geatfe si Rayo ocupa locurile 12-13, cu acelasi numar de puncte cucerit, 17. Gazdele traverseaza o perioada ceva mai buna. Getafe este fara victorie in Primera de 6 etape, dar in 4 dintre acestea a contabilizat rezultate de egalitate. In ultimele 5 meciuri oficiale jucate, formatia este neinvinsa.
Partida ar putea fi ultima pentru Contra la timona lui Getafe. Guangzhou l-a achizitionat deja pe mijlocasul Herrero, iar trecerea lui Contra pe banca gruparii chineze, pare a fi iminenta.

Serie slaba

Rayo Vallecano are 5 victorii, 2 egaluri si 9 infrangeri in aceasta stagiune. Ultimul succes dateaza insa din 1 decembrie. De atunci, Rayo a disputat 5 partide cu miza. Pe 4 le-a pierdut!
Trupa lui Paco Jemez spera sa rupa sirul rezultatelor negative, astazi, pe terenul lui Getafe. In stagiunea precedenta, calculele din meciurile directe i-au iesit..partial. Rayo a castigat jocul din deplasare, scor 1-0, dar Getafe si-a recuperat punctele in retur, dupa succesul cu 2-1.

Concluzii

Doua echipe apropiate valoric, fiecare cu problemele sale. Jucatorii lui Getafe vor sa-i faca un cadou lui Contra, inainte de plecare, insa pentru a-si atinge tinta, vor avea de tras serios. Rayo are o defensiva permisiva, a treia cea mai slaba din Primera, insa echipa lui Jemez a insiruit deja cam prea multe rezultate negative. Vom lua in calcul toate acestea si vom miza pe un X pauza sau final.

(Norbi)

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 1

Lasa un comentariu