Ghid de utilizare al site-ului pariuri1x2.ro, in 7 pasi simpli! Aici gasesti tot ce ai nevoie

Site-ul pariuri1x2.ro are din ce in ce mai multi vizitatori, asa ca ne-am gandit sa facem interfata online mai simplu de utilizat. Este cel mai complex si amplu, dar totodata cel mai simplu de folosit site de pariuri online din Romania! Prin 7 click-uri puteti ajunge la cele mai importante rubrici, printre care sunt „ponturile”, „stirile”, dar si campionatul tipsterilor.

1. Site-ul va intampina cu o stire principala, pozitia din dreapta fiind ocupata mereu cu prezentarea celor mai bune casel de pariuri din tara. Gasiti acolo conditiile de inscriere, bonusurile oferite, dar si detalii despre durata procesarii platilor. Navigarea se efectueaza usor prin bara de meniu de sus, unde gasiti stirile, biletul zilei, dar si un ghid de pariere.

poza1

2. Pe coloana din stanga veti gasi intotdeauna cele mai noi stiri/ponturi scrise pe site. Articolele se incarca automat si au in dreptul lor ora de publicare. Pe partea dreapta a paginii principale sunt cele mai noi ponturi din concursul tipsterilor, atat in liga de seniori, cat si in cea de juniori. Oricine se poate inscrie in acest concurs cu premii de zeci de mii de RON!

poza2

3. Pe coloana din mijloc, la fel ca si in bara de meniu, veti gasi rubrica „biletul zilei”, unde specialistii nostri cauta cea mai sigura cota de 2.00 in oferta unei zile. Este o rubrica zilnica, pe care va invitam s-o urmariti indeaproape, pentru a obtine profiturile maxime.

poza4

4. In bara de meniu de deasupra puteti accesa sectiunea „ponturi”, iar de acolo va alegeti campionatul preferat: Romania, Anglia, Italia, Spania etc. In rubrica „alte campionate” veti gasi ponturi si informatii din preliminariile CM si Euro, iar in „alte sporturi” veti afla tot ce trebuie sa stiti despre meciurile de baschet, handbal si tenis recomandate.

poza5

5. Acelasi lucru se intampla si atunci cand accesati rubrica de „stiri” din bara de meniu. Si acolo veti fi directionat spre campionate diverse, dar si spre sectiunea „alte sporturi”.

poza6

6. Ati ratat emisiunea „Un pont pe zi”? Nicio problema! Site-ul pariuri1x2.ro va ofera inregistrarile emisiunii lui Dan Bara. Totul se gaseste in bara de meniu de deasupra, la rubrica „VIDEO – Un Pont pe Zi”, unde veti gasi toate inregistrarile show-ului de la miezul noptii.

poza7

7. Vreti sa va alegeti tipsterul preferat? Nimic mai simplu. Din bara de meniu alegeti din dreapta campionatul de tipsteri seniori si juniori, iar acolo veti gasi statisticile tuturor specialistilor nostri. Ponturile, mize, yield si bilantul general, toate sunt la un click distanta!

poza8

Ramaneti pe site-ul www.pariuri1x2.ro pentru cea mai buna experienta in pariurile online. Avem o interfata prietenoasa, usor de utilizat, dar si multe informatii despre evenimentele sportive si casele de pariuri care va invita ACUM sa culegeti bonusurile generoase si sa va bucurati de experienta LIVE oferita. AICI puteti sa va creati cont pe site-ul pariuri1x2.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu