Ghid pentru pariuri live – Tot ce trebuie sa stii ca sa pariezi live!

GHID PENTRU PARIURI LIVE

Redactia site-ului Pariuri1x2.ro pune la dispoziție un Ghid pentru pariuri live din care afli cei mai importanti pasi pe care trebuie sa-i urmezi pentru a avea succes cu acest tip de pariuri. 

Pariurile live au devenit o parte importanta din oferta fiecarei case de pariuri online. Acestea le-au adoptat rapid pentru ca pentru ele pariurile live inseamna de foarte multe ori un profit rapid. Pentru ca scopul nostru este sa inclinam balanta in favoarea jucatorilor, am creat acest ghid pentru pariuri live.


Ghid pentru pariuri live

Casele de pariuri obisnuiau sa ofere doar evenimente pentru care parierea se incheia in momentul inceperii lor. Acum, casele de pariuri au introdus pariurile live, asa ca poti paria pe fotbal, tenis, baschet si multe alte sporturi chiar in timp ce meciurile sunt in desfasurare si pana in momentul in care se incheie. Am scris acest ghid pentru pariuri live pentru ca tu sa poti profita de pariurile live si sa ai o sansa in plus pentru a evita capcanele caselor de pariuri.

Cotele pot fluctua rapid la pariurile online. Accidentarea unui jucator important sau eliminarea unuia intr-un meci de fotbal, sau un game pierdut la serviciu intr-un meci de tenis poate duce la o marire a cotelor. Pe de alta parte, un gol marcat devreme de o echipa va duce la o scadere considerabila a cotei ei. Pariurile online ofera insa mai multe optiuni decat parierea pe castigator. Poti parie pe scor corect, momentul urmatorului gol, totalul de goluri marcate, handicapuri si multe altele.

Acest ghid pentru pariuri live contine cateva recomandari simple pe care multi le pot uita in momentul parierii, fiind luati de val.

Foloseste capul, nu inima! – Este crucial sa pariezi inteligent si cu luciditate, fara a lasa preferintele personale sa te influenteze. Nu continua sa pariezi pe favoritul tau pe parcursul unui eveniment doar pentru ca speri ca va castiga.

Nu te lasa pacalit de transmisiunile live! – Cele mai importante evenimente sportive pot fi urmarite live chiar pe siteul casei de pariuri. Unibet, NetBet sau Sportingbet ofera astfel de transmisiuni chiar pe pagina de pariere.  Trebuie avut in vedere ca acele transmisiuni sunt intarziate cu cateva secunde, astfel incat parierea imediata in momentul unei faze cheie nu va fi posibila. Casele de pariuri vor fi pe faza si vor bloca pariurile inainte de executarea unei lovituri libere periculoase, spre exemplu. Transmisiunile TV clasice sufera si ele de aceasta problema.

Profita de modificarile de cota! – Gasirea situatiilor in care orice deznodamant a unui eveniment poate aduce profit este o abilitate deosebit de importanta pentru cineva care pariaza live. Un exemplu ar putea fi un meci de fotbal, pentru care remiza are inaintea meciului cota de peste 3.00. Jumatate de ora fara gol marcat poate duce la cresterea cotelor pe victorie la peste 3.00 si plasarea ambelor pariuri poate aduce un castig mic, dar garantat. Un alt exemplu ar fi parierea pe realizarea unui break in tenis. Realizarea unui break are de obicei cota peste 2.00. Daca jucatorul tau castiga primele doua mingi, cota pe jucatorul care serveste creste la peste 2.00 si vei putea plasa un al doilea pariu pentru un castig garantat.

Modificari exagerate ale cotelor – Casele de pariuri ajusteaza cotele pentru pariurile live in functie de ce se intampla in joc, dar uneori modificarile sunt mai drastice decat ar trebui. Deschiderea timpurie a scorului de catre echipa cu sansa a doua poate duce la o crestere considerabila a cotei pe favorita. Totusi, o echipa puternica poate intoarce scorul adesea.

O alta situatie in care cotele pot parea absurde este cand casa de pariuri face o eroare. Situatia este destul de rar intalnita, dar se poate intampla si in cazul celor mai importante case. Erorile trebuie speculate!

Foloseste diversitatea pietelor de pariere! – Dupa cum spuneam, poti paria live pe o multitudine de variante si trebuie profitat de acestea cand se poate obtine un profit. Daca ai pariat pe victoria cu 1-0 a lui Dinamo si mai sunt zece minute de joc, pentru a elimina din emotiile finalului partidei, in loc sa pariezi pe o remiza sau pe o victorie a adversarei, poti paria pe varianta „se inscrie cel putin inca un gol”. Cota destul de mare din finalul partidei poate asigura profitul.

Pariaza Live cu 300 lei Bonus!

Incepe cu mize mici! – Mai ales in cazul incepatorilor intr-ale pariurilor live, este recomandat sa se parieze sume mici pana la acomodarea cu acest gen de pariuri. De multe ori in cazul pariurilor live timpul este esential. Uneori trebuie pariat in cateva secunde inainte de a se schimba cota. Daca vedeti o cota carea pare prea buna ca sa nu pariati pe ea, poate este  o idee buna sa nu plasati un pariu prea mare pe ea. Asigurati-va ca stiti exact ce inseamna fiecare eveniment pe care pariati. De exemplu, un pariu care poate parea ca este pe echipa castigatoare, are o cota excelenta, avand in vedere ca acea echipa conduce deja cu doua goluri avans. Totusi, este posibil ca acel pariu sa fie de fapt doar pentru restul meciului, ceea ce ar insemna ca scorul virtual este 0-0 si echipa pe care pariezi trebuie sa inscrie inca o data in ultimele minute, fara a primi gol.

Tineti evidenta pariurilor! – Cateva pariuri plasate inaintea partidei, la care se adauga pariurile plasate live va pot face sa pierdeti evidenta sumelor pe care le puteti pierde. Oricat de improbabil ar fi un anumit deznodamant, aveti in vedere ca el se poate intampla si luati cu luciditate decizia de a plasa un anumit pariu, pentru ca potentialul castig sa merite riscul.

Nu va bazati pe sisteme „sigure”! – Nu exista sistem de pariere live care sa garanteze castigul. Unele asa zise sisteme au sanse mai mici de a pierde, insa multe dintre ele, aplicate orbeste, duc inevitabil la pierderea investitiilor.

In speranta ca acest ghid de pariere live va va fi de folos, nu imi ramane decat sa va urez succes! Nu uitati! Pariati doar atat cat va permiteti sa pierdeti!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 3 0


Lasa un comentariu