Ghinioanele se tin scai de Wenger: Invins clar si ramas fara doi titulari!

Ca si cum absentele lui Aaron Ramsey, Danny Welbeck, Jack Wilshere, Mikel Arteta, David Ospina si Tomas Rosicky n-ar fi fost suficiente, Arsene Wenger s-a mai ales cu 2 accidentati inaintea unei perioade extrem de dificile si incarcate pentru Arsenal.

Tehnicianul francez nu va putea conta in urmatoarele 3 saptamani pe Theo Walcott si Alex Oxlade-Chamberlain. Ambii s-au accidentat in dezastrul cu Sheffield Wednesday de la mijlocul saptamnii, meci de Cupa Ligii pierdut de Arsenal cu 0-3!

Fortat dupa o accidentare mai veche, Oxlade-Chamberlain a rezistat pe teren doar 5 minute. In locul sau a intrat chiar de Walcott, dar si acesta a trebuit sa fie schimbat in minutul 19, dupa o lovitura primita din partea unui adversar.

Cei doi vor reveni pe teren cel mai probabil la jocul cu West Brom din etapa a 13-a de Premier League. Pana atunci insa, Arsenal are 3 partide de foc,  in campionat, cu Swansea si Tottenham si in Liga Campionilor, la Bayern Munchen, meci contand pentru a 4-a etapa din faza grupelor.


Terry, “ienicer”!? Vezi care ar putea fi viitoarea destinatie a fundasului!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu