Terry, „ienicer”!? Vezi care ar putea fi viitoarea destinatie a fundasului!

John Terry nu traverseaza un sezon reusit la Chelsea. De altfel, fluctuatiile de forma ale fundasului ajuns la 34 de ani, l-au nemultumit vizibil pe Mourinho inca din a doua a parte a sezonul trecut. Cum nu si-a revenit nici in actualul campionat, dimpotriva, Terry si-a pierdut usor, usor, postul de titular in defensiva trupei londoneze.

Zvonurile despre o posibila plecare a lui Terry de la Chelsea au inceput sa circule si din cate se pare,  fundasul cu 78 de selectii in prima reprezentativa a Angliei nu duce lipsa de oferte. In luna septembrie s-a discutat despre un transfer la Fenerbahce, insa afacerea nu s-a concretizat. Nici discutiile nu s-au sistat insa! Actualul contract al lui Terry cu Chelsea, expira in vara anului viitor, iar jucatorul ar costa-o mult mai putin pe viitoare sa echipa, daca tranzactia s-ar efectua in iarna. Destul de probabil, Chelsea l-ar lasa sa plece gratis, drept multumire pentru cei mai bine de 17 ani petrecuti in tricoul „albastrilor”.

466 de partide are adunate Terry in tricoul echipei londoneze

Interesant este faptul ca Fenerbahce ar avea chiar o rivala interna in cursa pentru asigurarea serviciilor lui Terry. Este vorba de Antalyaspor, formatie ce anunta transferuri importante in perioada urmatoare. Primul l-a si realizat in aceasta vara. La Antalyaspor a ajuns Samuel Eto’o, camerunezul ce se bate in acest moment cu Gomez si Necid pentru cea mai inalta treapta in ierarhia golgeterilor din SuperLiga Turciei.

Nu in ultimul rand, de serviciile lui Terry s-ar putea interesa „bogatele” din MLS. In diviziile nord-americane evolueaza deja multi fotbalisti cu nume, printre acestia aflandu-se si englezii Lampard, Gerrard, Shaun Right-Phillips sau Nigel Reo-Coker.


 

Pogba este la un pas de Barcelona! Vezi de cine depinde aceasta mutare!


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu