Situatia Stelei il poate face pe Gigi Becali sa paraseasca echipa! Pariuri1x2.ro iti spune cum te poti IMBOGATI profitand de problemele vicecampioanei!

Steaua Bucuresti trece de luni bune printr-o perioada extrem de delicata. In ciuda investitiilor masive pentru un club din Liga 1, jocul echipei nu functioneaza, iar presiunea se rasfrangere asupra jucatorilor si staff-ului tehnic. Ca meniul sa fie complet, au aparut si scandalurile, din care Reghecampf si MM Stoica au iesit destul de sifonati, atat in fata publicului, cat si a patronului Gigi Becali. Singurul aspect ce ar putea aduce calmul in tabara „ros-albastrilor” este castigarea campionatului, la finele unei stagiuni in care Steaua a suferit umilinte grele (meciurile cu Dinamo, Cupa Romaniei).


Scandalul Zurich si declaratiile patronului

In ultima luna, capul de afis al problemlor din sanul formatiei a fost reprezentat de scandalul de la Zurich. Laurentiu Reghecampf si Mihai Stoica au fost acuzati ca s-au imbatat inaintea intalnirii impotriva elvetienilor din Europa League, ultimul dintre acestia nefiind in stare sa ajunga la meci. Atunci cand i-a fost ceruta parerea referitoare la acest scandal, Gigi Becali a afirmat ca stie despre ce este vorba si ii este extrem de frica ca si jucatorii sa nu faca la fel in viitor, mentionand faptul ca „scandalul Zurich” reprezinta unul din cele mai rusinoase episoade din istoria Stelei.

GELSENKIRCHEN, GERMANY - SEPTEMBER 18: Laurentiu Reghecampf, coach of Steaua looks on during the UEFA Champions League Group E match between FC Schalke 04 and FC Steaua Bucuresti at Veltins-Arena on September 18, 2013 in Gelsenkirchen, Germany. (Photo by Lars Baron/Bongarts/Getty Images)

Gigi Becali – „Nu mai inteleg nimic, Steaua nu joaca nimic! Facem circ pe teren” 

Jocul mai mult decat modest al Stelei din ultima perioada l-a facut pe Gigi Becali sa iasa, din nou, in fata jurnalistilor sportivi din tara si sa-si critice extrem de dur echipa. Imediat dupa egalul cu ASA Tg. Mures, ultima clasata in Liga 1, latifundiarul din Pipera si-a declarat inca o data nemultumirea profunda fata de jucatori, de staff-ul tehnic si de management-ul modest. Cu toate acestea, Becali a tinut sa precizeze ca postul lui Laurentiu Reghecampf nu se clatina, desi bursa zvonurilor anunta deja o demarare a negocierilor intre patron si antrenor pentru ruperea contractului.

sa-ma-duc-la-voluntari-daca-plec-de-la-steaua-la-revedere-anunt-surpriza-al-lui-becali-a-plecat-dragomir_size6

Posibilitatea ca Gigi Becali sa paraseasca Steaua

In repetate randuri, pret de ani intregi, patronul echipei a declarat ca obiectivul sau principal este primavara Ligii Campionilor. In ciuda altor performante, precum semifinala de Cupa Uefa din 2006, Steaua nu si-a atins niciodata aceasta tinta. Gigi Becali s-a multumit in ultimii ani cu simpla prezenta a echipei in cupele europene si cu triumful in Liga 1, dar acum, nici acest premiu de consolare nu mai sta in picioare. Steaua a pierdut titlul in campionatul trecut, in actualul, situatia este extrem de echilibrata, iar pe plan european, prezenta in grupele Europa League aduce prea putine satisfactii financiare, in raport cu ceea ce patronul isi doreste.

Peste toate, insa, ramane procesul pe care Steaua il are cu Ministerul Apararii. Pana in prezent institutia statului a castigat procesele prin care formatia a pierdut palmaresul, stema, pana si numele. Fanii au plecat – „ros-albastrii” mai aduna doar palcuri de suporteri la meciuri – iar in vara situatia s-ar putea complica si mai mult. Totul depinde de modul in care va fi gestionata situatia dificila de la …FCSB.

Mizeaza complet gratuit!

Multitudinea scandalurilor extrasportive in care clubul a fost implicat, problemele din jocul propriu-zis al echipei, procesul deschis pentru stema si palmaresul echipei, cat si diversele incertitudini financiare, il pot face pe Gigi Becali sa renunte la echipa sa. N-ar fi tocmai o bomba, Becali anuntand in mai multe randuri ca, in cazul in care problemele cu Ministerul Apararii vor continua, este foarte hotarat sa achizitioneze un alt club bucurestean, la care sa fie dusi cei mai buni jucatori ai actualei echipe Steaua.

Chiar de acest aspect, pariorii pot acum profita.  Bookmakerii de la Winmasters nu au stat pasivi la situatiile amintite propunandu-ne o cotatie imensa,  501.00 pentru plecarea lui Gigi de la Steaua! Vorbim de o auto excludere, asa cum se si numeste pariul special din oferta Winmaster: „Se va da Gigi Becali, singur, afara de la Steaua, la sfarsitul sezonului 2017-2017?”

Echipa noastra va sfatuieste sa mizati pe aceasta cota, deoarece ne-ar putea aduce venituri imense cu o investitia extrem de mica! De asemenea, va sfatuim sa va faceti chiar acum un cont la Winmasters (click aici!) si sa mizati complet gratuit din bonusul de pana la 1.000 RON pe care acestia vi-l ofera complet gratuit! Astfel, indiferent de ce se va intampla nu mizati din buzunarul vostru si aveti sansa de a va imbogati complet gratuit!

alte cote


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu