TOP 3 executii fabuloase cu capul ce au ramas in istoria fotbalului! | Robin van Persie si Luis Garcia, autorii unor reusite de exceptie

“Unde nu-i cap, vai de picioare” spune o celebra zicala romaneasca. Ei bine, chiar daca acest proverb este mai mult sau mai putin aplicabil in fotbal, mai ales in Liga 1, este evident faptul ca un nivel intelectual ridicat este foarte important pentru jucatori, fapt ce se reflecta in evolutiile marilor fotbalisti ai lumii. Totusi, cautand in mod strict sensul propriu al acestei vorbe, nu putem sa nu ne indreptam catre cele mai “pretentioase” executii cu capul, care au condus, implicit, la goluri de senzatie.


  1. “Bijuteria” lui Martin Palermo

Opt ani de zile au trecut de la celebra lovitura de cap a emblematicului jucator al Bocai Juniors, Martin Palermo. Autor a 112 reusite in 216 in tricoul gruparii din Buenos Aires, Palermo este, in mod paradoxal, celebru datorita acelei memorabile partide din Copa America, in fata Columbiei (0-3), atunci cand a ratat nu mai putin de trei lovituri de la 11 metri. Totusi, nu putem sa nu amintim superba executie a acestuia din partida cu Velez Sarsfield, din campionat, atunci cand a trimis remarcabil de la peste 40 de metri mingea degajata gresit de catre portarul advers.


Citeste si:

  1. Letalul Luis Garcia

La doar cateva luni distanta de la celebra finala UEFA Champions League de la Istanbul, castigata de catre Liverpool in mod dramatic in fata celor la AC Milan dupa ce fusese condusa la pauza cu 3-0, atacantul “cormoranilor”, spaniolul Luis Garcia, avea sa inscrie un gol superb in fata belgienilor de la Anderlecht Bruxelles. Intr-un meci din grupa G, Liverpool avea sa invinga fara probleme cu scorul de 3-0 pe “Anfield Road”, insa reusita lui Garcia din minutul 61 a fost cu totul si cu totul speciala. Primind o centrare din flanc, varful “cormoranilor” a deviat cu maximum de eleganta si precizie in plasa oaspetilor.


  1. Opera de arta a lui RvP

Un nume enigmatic pentru Arsenal, Manchester United si nationala Olandei, atacantul Robin van Persie a reusit o executie senzationala in acel celebru Olanda – Spania 5-1 din cadrul fazei grupelor Cupei Mondiale din 2014. Desi ibericii au deschis scorul in minutul 27, nimeni nu anticipa tavalugul batavilor, care au inscris de cinci ori intr-un interval de doar 36 de minute. Chiar si asa, punctul de reper al acestei intalniri a fost reprezentat cu siguranta de catre reusita maiestuoasa a lui van Persie care, la scorul de 0-1, a fructificat intr-un mod cu totul si cu totul special diagonala lui Daley Blind, plonjonul sau lasandu-l fara replica pe Iker Casillas.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu