Gresesc casele de pariuri?! Cota bizara pentru ca Edi Iordanescu sa fie numit antrenor al “ros-albastrilor” pana la finalul acestui an!

Lucrurile nu merg deloc bine pentru Nicolae Dica pe banca FCSB-ului. “Ros-albastrii” inregistreaza momentan trei infrangeri consecutive fara gol marcat, iar acest aspect naruie din nou atmosfera din cadrul echipei. In aceste conditii, presa incepe sa speculeze numele urmatorului tehnician al FCSB-ului.


Cota de 2.10 cu “Pariuri de la utilizatori”

Dupa cum bine stiti, agentia de pariuri on-line Winmasters a lansat de ceva timp promotia Pariuri de utilizatori”, prin intermediul careia orice utilizator poate propune absolut orice scenariu, indiferent de sansele acestuia de reusita, primind in schimb o cota pe masura. Dupa multe alte sugestii propuse de catre redactia noastra, avem o varianta cu adevarat realista si de mare interes. Asadar, cine crede ca Eduard Iordanescu, actualul antrenor al Astrei Giurgiu, va trece pe banca FCSB-ului pana la finalul acestui an calendaristic poate beneficia de o cota de 2.10! Ei bine, in mod normal, aceasta cota este una tentanta, insa nu putem sa nu analizam reversul acestui scenariu, caruia i s-ar returna, in mod normal, o cota de aproximativ 1.70. In acest conditii, nu putem decat sa observam faptul ca bookmakerii considera ca sunt sanse extrem de ridicate ca patronul “ros-albastrilor”, George Becali, sa mute decisiv inainte de finalul sezonului regulat. Nicolae Dica e pe faras, iar noi putem profita de acest fapt.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu