Griezmann, spre Premier League: Cine-l curteaza pe francez si ce suma solicita Atletico

Prin evolutiile sale, atat la echipa de club, cat si la nationala, Antoine Griezmann a intrat in vizorul a doua cluburi de top din Premier League. Varful de 24 de ani este dorit atat de Chelsea, cat si de Manchester United.

Nemultumit de randamentul celor 3 atacanti din lot – Costa, Remy si Falcao, la un loc, doar cu 3 reusite in actualul campionat – Mourinho cauta intariri inca din aceasta iarna. Ramane insa vazut daca Roman Abramovich va accepta sa-i puna la dispozitie lusitanului alte 50 de milioane de euro, suma aproximativa pe care madrilenii ar solicita-o in schimbul atacantului. Mai mult ca sigur, negocierile nici nu vor fi demarate daca Chelsea va rata accederea in primavara Ligii Campionilor.

Pe lista „petitoarelor” se afla si Manchester United. Van Gaal i-a adus in vara pe Depay si Martial, insa olandezul considera ca „diavolii” ar mai avea nevoie de un varf autentic. Astfel, tehnicianul ar pune presiune si pe Rooney, jucator exponential pentru United in sezoanele anterioare, dar intrat anul acesta intr-un conde umbra.

In varsta de 24 de ani, Antoine Griezmann a evoluat 5 ani la Real Sociedad, inainte de a fi cumparat de Atletico in vara lui 2014, in schimbul a 30 de milioane de euro. Pentru basci, francezul a inscris de 46 de ori in 176 de meciuri. In tricoul lui Atletico, Griezmann a adunat deja 26 de reusite in doar 45 de partide.  Atacantul are si 22 de selectii la prima nationala a Frantei, pentru care a inscris de 6 ori.


Halep vs Sharapova, batalia nr. 1 de la Singapore: Vezi pe cine pariaza bookmakerii!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu