Saptamana decisiva: A fi sau a nu fi la Euro 2016! Calcule & cote!

Pentru intreaga suflare a microbistilor din Romania, saptamana care vine este una de foc. Joi, pe Arena Nationala, cu Finlanda si duminica, la Torshavn, cu Insulele Feroe,  „tricolorii” dau bataliile finale pentru calificarea la Euro 2016.

Momentan, Romania ocupa pozitia secunda a grupei F. In aceeasi masura insa, dupa confruntarile ultimelor doua etape, avem sanse sa terminam pe primul loc, sau doar pe al treilea, ce duce doar la baraj!

Situatia din grupa F:
1. Irlanda de Nord – 17 puncte
2. Romania – 16 puncte
3. Ungaria – 13 puncte
4. Finlanda – 10 puncte
5. Ins. Feroe – 6 puncte
6. Grecia – 3 puncte

Meciurile ultimelor doua etape >

Joi, 8 octombrie, ora 21:45
Ungaria – Ins. Feroe
Irlanda de Nord – Grecia
Romania – Finlanda

Duminica, 11 octombrie, ora 19:00
Ins. Feroe – Romania
Finlanda – Irlanda de Nord
Grecia – Ungaria

Cum ne calificam?iordanescu romania

Se pot face mai multe scenarii de calificare ale „tricolorilor”,  insa o parte dintre acestea au in vedere si rezultatele colegelor de grupa. Pentru a nu sta la mana Irlandei de Nord si mai ales, a Ungariei, elevii lui Iordanescu ar trebui sa castige minimum 4 puncte in cele doua partide, situatie in care n-am mai putea rata unul din primele 2 locuri.  Cu 6 puncte acumulate am avea sanse imense de a termina pe prima pozitie,  in conditiile in care Irlanda de Nord, actualul lider al grupei, are partide mai grele in rundele finale,  acasa, cu Grecia si pe terenul Finlandei.

EurOctombrie!

Conform cotelor oferite, Romania are sanse bune de  se impune in ambele dueluri. Impotriva Finlandei, meci in care Chiriches, Rat si compania se vor bucura in cele din urma de sustinerea publicului, avem cotatii de 1.75 – 1.80 la victorie. In tur, la Helsinki, Romania a castigat cu scorul de 2-0, rezultat ce ne asigura ascendentul moral inaintea confruntarii retur.

Nic in Insulele Feroe nu vom avea meciul simplu la care speram cu totii. Chiar si asa, contra reprezentativei ce a invins-o de 2 ori pe Grecia in actuala campanie, Romania are o cota de cel mult 1.26 acordata pentru cucerirea tuturor punctelor puse in joc.

Joi, 8 octombrie (21:45): ROMANIA – FINLANDA: 1-175, X-3.40, 2-5.00
Duminica, 11 octombrie (19:00): INS. FEROE – ROMANIA: 1-12.00, X-5.70, 2-1.26

 

 


La Liga, Ligue 1 si Serie A ne tin in priza in aceasta saptamana: Iti dam cotele!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu