ANALIZA CM 2018: Clasamentul, programul si cotele meciurilor grupei Romaniei

Dupa o pauza de mai bine de patru luni de zile, preliminariile Campionatului Mondial din 2018 isi fac din nou aparitia, anuntand o etapa a cincea incendiara care ar putea lamuri situatia in sanul nationalelor cu sanse medii de calificare, inclusiv cea a Romaniei.


Ultima noastra sansa

Clasata momentan pe pozitia a patra, cu doar 5 puncte stranse din 12 posibile, reprezentativa Romaniei isi joaca practic soarta calificarii in partida de duminica seara, de la Cluj, in fata danezilor. Cu o nationala a Poloniei care domina complet ostilitatile in grupa E si care a inregistrat un singur pas gresit pana acum, chiar in runda inaugurala, in fata Kazahstanului (2-2), adevarata batalie se va da intre Romania si Danemarca. Chiar si asa, nu trebuie sa subestimam nationala din Muntenegru, care a socat atat prin succesul la scor in fata Kazahstanului (5-0), cat si prin punctele uriase obtinute chiar la Copenhaga, pe “Telia Parken” (1-0).

CLASAMENT GRUPA E


Toata atentia se indreapta catre Cluj

Intr-o zi de duminica in care spectacolul fotbalistic al preliminariilor va fi inaugurat de catre cele mai slab cotate reprezentative ale grupei, Armenia si Kazahstan, Romania si Danemarca se vor lupta intr-un meci decisiv pentru o eventuala calificare de pe pozitia secunda in ierarhie. Astfel, putem spune ca in cazul unei infrangeri, “tricolorii” vor iesi in mare masura din lupta pentru calificarea la turneul final din Rusia. Tot de la aceeasi ora, in paralel, Muntenegru va primi vizita Poloniei, intr-un duel in care, asa cum aminteam si mai sus, gazdele nu pot fi subestimate sub nicio forma.

D 19:00 Armenia – Kazahstan – Cote: 1.90  3.35  4.50

D 21:45 Muntenegru – Polonia – Cote: 4.40  3.20  1.95

D 21:45 Romania – Danemarca – Cote: 3.00  3.10  2.65

Cotele Unibet pentru castigarea grupei E:

unibet gr. E

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu