Halep castiga! Kerber este eliminata! Misiune clara pentru locul 1!

simona halep

Ziua de pauza i-a prins bine constantencei. Deznodamant perfect pentru Simona Halep in cele doua partide de astazi care o priveau in mod direct.

Simona Halep obtine victoria!

Astazi s-au jucat meciurile din optimile de finala de la Wimbledon. Simona Halep a intalnit-o pe Victoria Azarenka, reusind sa o invinga pe bielorusa. Tabela arata 7-6 (3), 6-2, dupa o ora de joc, confirmand ambele ponturi pe care Pariuri1X2 le-a propus in articolul ce prefata partida.

In turul urmator, Simona o va intalni pe Johanna Konta. Reprezentanta gazdelor este marea favorita a turneului, cu o cota de 5.00 la Unibet. Simona Halep are sansa a doua in acest meci, conform casei de pariuri. Ea are cota 1.98 la victorie, in timp ce britanica are cota 1.85.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

La o victorie distanta de locul 1 mondial!

Simona Halep are si o motivatie speciala in meciul cu Konta. Romanca poate deveni noul lider mondial in cazul unei victorii, dupa ce Angelique Kerber  a fost eliminata azi.

Dupa ce anul trecut jucase in finala, nemtoaica pierde acum peste o mie de puncte din cauza eliminarii timpurii. Este garantat ca ea nu va mai ocupa primul loc la finalul turneului. Cu 5975 de puncte adunate, ea va fi depasita de Karolina Pliskova. Jucatoarea ceha, eliminata inca din turul secund, va avea 6855 puncte in clasamentul de saptamana viitoare.

Succesul de astazi i-a garantat Simonei un total de cel putin 6670 puncte. O victorie in partida cu Konta ar trimite-o pe prima pozitiei a ierarhiei WTA. In plus, invingerea favoritei ar pune-o intr-o postura buna pentru un rezultat chiar mai bun la Wimbledon. Castigarea primului ei turneu de Grand Slam ar fi inca o data la indemana.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 3 1


Lasa un comentariu