Simona Halep – Cibulkova se vede gratuit pe net! Ai aici cotele partidei de la Turneul Campioanelor!

Simona Halep porneste cu prima sansa in confruntarea cu Dominika Cibulkova, duel in care un succes i-ar putea aduce calificarea in semifinalele Turneului Campioanelor. Totusi, infrangerea suferita de Simona Halep in fata numarului 1 mondial, Angelique Kerber (4-6, 2-6) ne sa fim destul de precauti in ceea ce priveste selectarea unui anumit pronostic pentru intalnirea cu jucatoarea din Slovacia.

Nu uita, La NetBet poti miza GRATUIT pe orice pronostic la acest duel, din PACHETUL-BONUS de 1500 ron pus la dispozitie de agentie noilor clienti. Mai mult, NetBet ne ofera si posibilitatea de a viziona absolut GRATUIT duelul de la Turneul Campioanelor, prin intermediul platformei NetBet TV. Tot ce trebuie sa faci este sa loghezi pe contul tau NetBet! Click aici pentru a-ti deschide unul, daca inca nu esti client al agentiei. 

Cote Simona Halep – Dominika Cibulkova

zenit

NetBet ne ofera o varietate extrem de mare de pronosticuri pentru partida Halep – Cibulkova. La o cota de 12.05 putem paria pe minim 13 game-uri castigate de catre Simona Halep. De asemenea, la o cota de 1.86 putem juca pronosticul „peste 20,5 goluri in meci”.

Turneul Campioanelor 2016 – Grupa rosie
HALEP – CIBULKOVAhttps://pariuri1x2.ro/go/netbet.html Meci transmis LiveVIDEO pe NetBet TV
Click aici pentru a vedea pronosticul nostru

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu