Halep, la un pas de careul de asi de la Cincinnati: Urmeaza Pavlyuchenkova!

Simona Halep a reusit sa se califice in sferturile Cincinnati Masters, dupa victoria in 3 seturi (4-6, 6-4, 6-2), contra nemtoaicei Andrea Petkovic. A fost un duel incrancenat, spectaculos, in care am vazut la treaba doua jucatore ce-si merita pe deplin clasarile in varful ierarhiei WTA. Imbucurator pentru noi este faptul ca jocul Simonei creste de la meci, la meci si aceasta chiar inaintea ultimului turneu de Mare Slem al anului, US Open.

Pentru jucatoarea noastra urmeaza disputa din sferuri, contra Anastasiei Pavlyuchenkova. Teoretic, un adversar mai lejer decat Petkovic, din variate motive. In primul ran, Simona a invins-o pe rusoaica, pe unde a prins-o, scorul succeselor fiind de 4-0 in favoarea romancei. In acelasi timp, daca Petkovic venea de pe a 17-a pozitie WTA, Pavlyuchenkova este in acest moment a 34-a jucatoare a lumii.

Nu va fi insa un meci deloc usor, aspect evidentiat in primul randde forma rusoaicei. Dupa extraordinarul parcurs de la Washington, unde a pierdut tocmai in finala, in fata americancei Sthepens, Pavlyuchenkova s-a descurcat de minune si pe hard-ul de la Cincinnati. Pana in sferturi a depasit jucatoare de calitate, precum Vinci, Shvedova sau Azarenka. Bielorusa insa a abandonat, dupa un prim set castigat la 1, insa astfel, Pavlyuchenkova va avea un plus de prospetime. Halep, la polul opus, a fost serios alergata de Petkovic, pe parcursul celor 3 seturi si aproape 3 ore ale jocului.

Noi avem insa incredere in capacitatea Simonei de a-si reveni fizic si a aborda cu motoarele turate la maxim acest sfert de finala. Si bookmakerii considera ca Halep va trece de Pavlyuchenkova, cota pariului pe jucatoarea noastra fiind doar de 1.28.

Pavlyuchenkova – Halep se joaca maine dimineata de la ora 03:30.


Rezultatele inregistrate aseara in Europa League: Meciuri nebune la Giurgiu, Zilina si Skien!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu