Urmareste GRATUIT LiveVIDEO finala turneului de la Madrid: Simona Halep – Kristina Mladenovic »» Click aici pentru detalii!

Cel mai important turneu de tenis al acestei saptamanii a ajuns la faza finala, unde se vor intalni Simona Halep si Kristina Mladenovic. Cu siguranta un astfel de duel nu trebuie ratat, iar echipa noastra a extras 3 posibilitati pentru a urmari partida in direct!


Simona Halep – Kristina Mladenovic – LiveVIDEO!

Finala de la Madrid poate fi urmarita complet gratuit, in direct pe Unibet. Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a le putea urmari este sa iti faci cont pe Unibet! In acelasi timp, experienta placuta venita in urma vizionarii diverselor partide in direct pe Unibet vine in ajutorul pariorilor, ce pot miza orice isi doresc dintr-o gama extrem de larga de optiuni. Astfel, echipa noastra va sfatuieste sa va faceti chiar acum un cont pe Unibet!

fasno


Citeste si:


O alta varianta de vedea cea mai importanta partida in care Simona este angrenata in 2017 este Netbet TV. Alaturi de o sumedenie de evenimente transmise in direct, Netbet ofera si un pachet bonus de 1500 RON! netbet tv

gvfytghijgk4


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu