Halep „rupe” pe hard: Datele si cotele finalei cu Bencic!

Dupa succesul in doua seturi repurtat in fata italiencei Errani, Halep a reusit aseara sa se califice intr-o noua finala importanta. La Toronto, Simona va cauta al 12 titlu al carierei si al 4-a din acest sezon. 

Sursa foto: sports.ndtv.com

Desi Serena Williams era marea favorita, Halep va avea parte de un adversar surpriza ultimul act al competitiei de pe taram canadian. Noul star al circuitului feminin, Belinda Bencic, a reusit sa o invinga pe americanca in 3 seturi (3-6, 7-5, 6-4), elvetianca de doar 18 ani bifand astfel a 3-a finala WTA din scurta sa cariera.

In finala de la Toronto, Halep si Bencic vor sta fata in fata pentru a doua oara. Precendentul duel a fost consemnat in 2014, la Wimbledon si i-a revenit Simonei in doar 2 seturi, 6-4, 6-1.

Un usor ascendent moral, oferit de acest succes, dar mai ales experienta, vor fi atuurile lui Halep in aceasta disputa. De asemenea, putem discuta si de un bilant stagional mult mai bun al tenismenei noastre, care a castigat 32 din cele 41 de partide in care a fost implicata. Mai adaugam si faptul ca Simona se descurca excelent pe hard, acolo unde, in 2015, are doar 2 infrangeri in 30 de partide! Pa aceasta suprafata, Bencic a jucat de 20 de ori anul acesta, cu 8 infrangeri adunate.

Cotele partidei

In aceste conditii, nu mira pe nimeni faptul ca Halep este cotata cu prima sansa in finala. Totusi, bookmakerii sunt precauti. Succesul lui Halep are o cota de aproximativ 1.50,  „nesigura” in tenis. Spre comparatie, mult mai clare au fost pentru toata lumea  datele partidei cu Errani, in care Simona avea doar cota 1.20 la victorie.

2.10 are cota jucatoarea noastra pentru o victorie in numarul minim de seturi. La cota 3.75 se poate paria pe scorul corect de 2-1 in favoarea Simonei.

 

 


 

Meci greu pentru Anderlecht in runda a 4-a din Belgia


 

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu