Halep si Begu ataca astazi finalele feminine de la Madrid Open: Aici ai programul si pronosticurile partidelor!

Simona Halep este prezenta in semifinalele turneului Masters de la Madrid, atat in proba de simplu, cat si in cea de dublu, acolo unde face pereche cu Irina Begu. 


Aproape de finala

In sferturile de finala de la Madrid, Simona a avut o prestatie perfecta in fata lui Coco Vandeweghe (20 WTA), in fata caruia a cedat doar doua game-uri, 6-1, 6-1. 1.78 a fost a fost la Unibet cota pentru un succes al Simonei cu scorul de 2-0 la seturi.

CLICK AICI PENTRU AVANCRONICA SI PRONOSTIC

Semifinalele competitiei ii vor aduce un nou duel cu Anastasija Sevastova (22 WTA), cea in fata careia s-a impus in ultimul turneu la care a participat, WTA Stuttgart. In Germania, cele doua s-au intalnit in faza sferturilor de finala, acolo unde Halep s-a impus fara probleme, scor 6-3, 6-1.


Partidele de la Madrid se pot vedea in format LIVE VIDEO pe platforma unibet tv. Deschide-ti acum un cont la Unibet si vezi meciurile GRATUIT!

In 2016, cele doua s-au intalnit si in finala turneului WTA de la Bucuresti, unde Simona a fost pur si simplu nemiloasa, castigand acel ultim act cu un dublu 6-0.

Duelul dintre Simona Halep si Anastasija Sevastova, din cadrul semifinalelor turneului de la Madrid, va avea loc vineri, de la ora 15:00.

Untitled


Citeste si:

Surpriza placuta in proba de dublu

Desi nu au fost vazute cu sanse reale la cucerirea trofeului in proba de dublu, Simona Halep si Irina Begu au reusit sa se califice pana in faza semifinalelor, acolo unde le vor intalni pe Timea Babos si Andrea Hlavackova.

In acest turneu, favoritele noastre au reusit sa elimine echipe mult mai experimentate in aceasta proba, cum ar fi Srebotnik/Spears sau Mirza/Shvedova.


Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!

Unibet ofera o cota extrem de tentanta pentru o calificare in finala a dublului Begu/Halep, 2.70, in timp ce adversarele lor au prima sansa la victorie, fiind cotate cu 1.44.

CLICK AICI PENTRU AVANCRONICA SI PRONOSTIC

Duelul dintre cele doua perechi va avea loc vineri, nu inainte de ora 16:30.

Untitled


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu