FCSB isi cauta antrenor: Doua nume imense si doua cote pe masura!

Dupa ce a inregimentat mai multe nume grele ale, de acum, fostei campioane, in frunte cu Denis Alibec, FCSB ar putea da in aceasta vara o noua lovitura. In vizorul lui Gigi Becali este chiar antrenorul Astrei, Marius Sumudica, cel de care se leaga toate performantele majore ale formatiei din ultimele stagiuni.

Desi in dese randuri acesta a sustinut ca nu o va pregati niciodata pe FCSB, fosta Steaua, rivala de moarte a Rapidului, formatie alaturi de care ”Sumi” a cunoscut numeroase satisfactii sportive, tonul s-a mai inmuiat in ultima perioada. Declarand in urma cu aproape o luna „o sa ma duc acolo unde e performanta. Acum nu se pune problema de negocieri cu Steaua”, Sumudica nu a inchis nicidecum caile de negocire cu gruaprea ros-albastra, ci dimpotriva, a dat un semnal ca in cazul unei oferte corecte, la nivelul celora din Turcia sau din zona Golfului, nu ar spune ”ba” unei experiente la carma bucurestenilor. Mai mult decat atat, zvonurile privind negocierile  secrete intre Gigi Becale si tehnician, se inmultesc pe zi ce trece.

Cale libera

Daca pana acum cateva saptamani, mutarea ar fi fost imposibila prin prisma contractului solid pe care Reghecampf il are cu FCSB, acum situatia s-a schimbat radical. De altfel, pare aproape sigur faptul ca Laurentiu va parasi tara la finele stagiunii, actualul antrenor al FCSB avand pe masa mai multe oferte de la echipe arabe. Si casele de pariuri sunt convinse ca Reghecampf nu va mai continua pe banca ”ros-albastrilor”, varianta ce primeste doar o cota de 1.10.

Tot agentiile de pariuri, insa, mentin o doza de scepticism in ceea ce priveste venirea lui Sumudica la FCSB. Cel mai bine se evidentiaza acest lucru in cota oferita de Winmasters pariului: 4.00. Spre comparatie, chiar si preluarea echipei de catre Dan Petrescu, antrenor mai scump si mai bine cotat peste granite, are o cota mai mica, 3.30. Ambele cotatii fac parte din cea mai noua promotie Winmasters, prima casa de pariuri din Romania care ofera clientilor cote la cerere.

Sumudica va fi urmatorul antrenor al FCSB-ului:
DA – Cota 4.00
NU – Cota 1.20

Dan Petrescu va fi urmatorul antrenor al FCSB-ului:
DA – Cota 3.30
NU – Cota 1.29 

Reghecampf sa plece de la FCSB inainte de startul sezonului viitor:
DA – Cota 1.10

Dam frau liber castigului! Winmasters iti ofera sansa de a-ti crea PROPRIILE PARIURI!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 4

  1. Pingback:UPZ 11.05.17: MECIUL ZILEI » Pariu pe goluri in WBA - Chelsea! - Pariuri 1x2

  2. Pingback:Cota 20 pentru Viitorul - CFR si Halep din nou ”lovita” :) » Vezi despre ce este vorba! - Pariuri 1x2

  3. Pingback:VIDEO UPZ: Cotele finalei UCL! Juve sau Real: Care este favorita ta? - Pariuri 1x2

  4. Pingback:UPZ 11.05.17: Aici, 20 DE PONTURI PENTRU VINERI! Fotbal, tenis, hochei, baschet! - Pariuri 1x2

Lasa un comentariu