Halep si Cirstea lupta pentru semifinale la Madrid | Aici ai programul, cotele si PONTURILE celor doua sferturi de finala!

Simona Halep si Sorana Cirstea joaca joi in sferturile de finala ale Masters-ului de la Madrid. Mai jos va prezentam programul si cotele sferturilor de finala, dar si posibilele adversare ale celor doua romance. Meciurile romancelor pot fi urmarite in direct pe programul DigiSport 2. 


(Joi, ora 13:00) Simona Halep – Coco Vandeweghe

Simona si Coco vor juca in deschiderea zilei de joi de pe arena Manolo Santana. Cele doua se afla la prima intalnire directa, iar casele de pariuri ii acorda prima sansa favoritei noastre.

Click aici pentru avancronica si pronostic

La Unibet, Halep primeste o cota de 1.35 pentru calificarea in semifinale, in timp ce Vandeweghe poate tripla mizele celor care vor alege sa parieze pe victoria acesteia.

Daca o va elimina pe Vandeweghe, Simona o va intalnit in semifinale pe invingatoarea meciului disputat intre Kiki Bertens (19 WTA) si Anastasija Sevastova (22 WTA).


Citeste si:

(Joi, ora 16:30) Sorana Cirstea – Kristina Mladenovic

Cele doua jucatoare se afla la prima intalnire directa.

Mladenovic este una dintre cele mai in forma jucatoare din acest start de sezon si este o candidata serioasa pentru un loc la Turneul Campioanelor. Favorita noastra va avea de partea ei elementul surpriza, avand in vedere faptul ca este o jucatoare mai putin cunoscuta, fata de adversara sa.

Click aici pentru avancronica si pronostic

Unibet ofera o cota generoasa pentru calificarea romancei, 3.50, in timp ce sportiva din Franta este mare favorita la obtinerea victoriei, fiind cotata cu 1.31.

Daca o va elimina pe Mladenovic, Sorana va juca in semifinale cu invingatoarea duelului dintre Svetlana Kuznetsova (9 WTA) si Eugenie Bouchard (60 WTA).


Partidele de la Madrid se pot vedea in format LIVE VIDEO pe platforma unibet tv. Deschide-ti acum un cont la Unibet si vezi meciurile GRATUIT!

Sursa foto: www.news.ro

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 1


Lasa un comentariu