Despre Mondial, in 30 de povesti: Episodul 17» Ultimul Mondial televizat

povesti despre mondial

Cu doar cateva zile inaintea startului turneului din Rusia, Pariuri1x2 continua seria povestilor legate de Mondial. Astazi ne amintim despre un moment inedit din istoria Cupei Mondiale.

Ultimul Mondial televizat- Cupa Mondiala 1978

In grupa cu Iugoslavia si Spania, „tricolorii” incepusera cu doua victorii si se parea ca nimic nu ii va impiedica sa ajunga la turneul din Argentina. TVR s-a grabit sa achizitioneze drepturile de transmisiune a partidelor. Iordanescu si colegii sai de generatie au ratat calificarea, insa microbistii s-au bucurat de ultimul Mondial televizat pana la Revolutie.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Din fericire, in zilele noastre, transmisiunile meciurilor de la Cupa Mondiala nu depind de calificarea „tricolorilor” la turneul final. Astfel, pentru o luna putem urmari fotbal de cea mai inalta calitate. Cele mai bune echipe de pe fiecare continent se vor infrunta pentru trofeul suprem.

La Unibet puteti paria pe care echipa de pe fiecare continent va ajunge cel mai departe la Mondial. Astfel, intre echipele din Africa, Senegal are cota 3.00 pentru a avansa cel mai departe, Egipt si Nigeria avand cota 3.50. Din America de Sud, Brazilia si Argentina sunt echipele cu cele mai bune sanse de a ajunge cel mai departe, ele avand cote de 1.80 si respectiv 3.20. Japonezii au cele mai mari sanse pentru a fi cei mai buni din Asia, cu o cota de 2.80. Intre echipele din Europa exista o mare concurenta, Germania avand cele mai bune sanse de a fi cea mai buna, Franta si Spania urmand-o. Cotele lor sunt de 3.75, 4.75 si respectic 5.00.

Citeste si:
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu