ATENTIE! Declaratia 200 NU este optionala! Care sunt urmarile ignorarii platii impozitului la pariurile on-line

Data de 25 mai a acestui an a reprezentat punctul de reper final pentru pariorii care au depus la ANAF declaratia 200 pentru a-si achita impozitele la pariurile on-line. Exista insa, cu siguranta, pariori care, din diverse motive, nu au depus aceasta declaratie, iar acest lucru se pare ca nu va ramane fara urmari. In cele ce urmeaza, va vom explica importanta depunerii declaratiei 200, pentru ca scenariul contrar nu va aduce cu sine decat complicatii si efecte negative.


Importanta declararii castigurilor

Atentie! Acest articol nu face referire la modul de completare al declaratiei 200. Ghidul complet si toate detaliile privind depunerea declaratiei 200 la ANAF v-au stat si va stau la dispozitie pe site-ul nostru. Ideea principala a acestor randuri o reprezinta importanta maxima pe care trebuie s-o acordam acestui act pentru a nu ne pune singuri bete in roate.


Un “bonus” nedorit

Singura diferenta intre actiunea de a depune si cea de a nu depune la timp sau deloc declaratia 200 o reprezinta amenda. Pentru ca, practic, legea spune clar ca suntem obligati sa depunem aceasta declaratie; iar intarzierea acestui act nu face decat sa majoreze valoarea amenzii. Dupa cum ne-am informat in ghidul referitor la depunerea acestei declaratii, amenda variaza intre 50-500 lei, bani de care multi dintre noi nu ne-am putea lipsi atat de usor.


Nu exista scuze

Ca sa subliniem importanta depunerii declaratiei 200, partea cea mai proasta este ca nu exista ocolisuri. In cele din urma, cu sau fara vreo amenda usturatoare, vom ajunge sa completam acest act. Chiar si intr-un caz de exceptie, sa zicem, in care suntem plecati din tara pe o perioada nedeterminata, exista site-ul ANAF, prin intermediul caruia, creandu-ne un cont personal, putem completa in format electronic declaratia 200.


Concluziile firesti

Avand in vedere toate aspectele mentionate mai sus, singura cale corecta prin care nu vom ajunge sa avem pierderi este completarea impozitelor pe castigurile pariurilor on-line obtinute in anul precedent. La urma urmei, acel 1% din retrageri reprezinta procentul minim pe care ni-l poate cere ANAF-ul, asa ca, indiferent de motiv, nu trebuie sa ne zgarcim, ci sa ne conformam acestor standarde infime, la urma urmei, impuse de catre lege.

Vezi AICI GHIDUL COMPLET pentru Declaratia 200!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 2 0


Lasa un comentariu