In weekend avem Derby d’Italia: NetBet iti da cotele etapei a 8-a din Serie A!

Derby d’Italia tine capul de afis al rundei din Serie A. Inter – Juventus se joaca duminica seara, de la ora 21:45.

Doar in primul esalon fotbalistic al Italiei, Juventus si Inter  s-au infruntat in 191 de ocazii, torinezii trecandu-si in palmares 86 de victorii. Per total, in toate intrecerile, Juventus are 101 succese contra rivalei milaneze.

Derby d’Italia, duminica seara, la Milano!

Startul celor doua in noul sezon intern a fost diferit. In ciuda unor evolutii foarte bune in Liga Campionilor, campioana en-titre a pornit foarte greu in campionat, primele 7 etape aducandu-i doar 8 puncte, cu care se claseaza abia pe locul 12. Inter in schimb a avut succese pe linie pana in etapa a 6-a, cand a pierdut acasa, 1-4 cu Fiorentina. A urmat remiza la Sampdoria, insa chiar si asa, elevii lui Mancini pastreaza contactul cu liderul din Florenta, aflat doar la 2 puncte distanta.

interIn campionatul anterior, unul in care Juventus a galopat catre un nou titlu, Inter a reusit sa castige un singur punct in meciurile cu Juventus. A pierdut cu 1-2 acasa, dar a remizat la Torino, scor 1-1. In ultimele 5 jocuri directe de campionat, Inter nu are niciun succes!

La pariuri, cele doua au cotatii aproape egale pentru o victorie, 2.60 vs 2.80. Remiza e pretuita la NetBet cu o cota de 3.20.

Meci tare si pe San Paolo

Napoli – Fiorentina este o alta disputa de top a rundei. Gruparea „viola” isi apara prima pozitie chiar si la remiza pe vulcanicul San Paoolo, insa napoletanii, in mare forma si cu un moral fantastic dupa victoria zdrobitoare de la AC Milan, scor 4-0, nu concep sa rateze cele 3 puncte!

AS Roma, a 4-a clasata, primeste vizita lui Empoli, echipa cu care a remizat la 1 in precedentul meci de campionat pe Olimpico. Lazio, rivala din capitala,  joaca pe terenul lui Sassuolo, formatie cu un singur esec in cele 7 etape scurse de la debutul sezonului.

Deplasare extrem de dificila pentru AC Milan, la Torino. „Taurul” are succese pe linie si 7 goluri marcate in cele 3 meciuri jucate in aceast sezon, acasa. De 4 ori depasita in disputa cu Napoli, defensiva Milanului a ajuns la 13 goluri incasate! Doar Carpi (16) are mai multe in actualul campionat!

Cotele etapei vin de la NetBet. Pariaza LEGAL la cea mai buna casa de pariuri din Romania si revendica-ti BONUSUL de 200 lei!

Seria a 1410

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

S-a tras linie in preliminarii: Calificatele la Euro si echipele ce vor da baraj!


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu