Indian Wells 2018: S-a tras la sorti tabloul feminin | Afla care sunt adversarele romancelor!

WTA BNP Paribas Open Indian Wells 2018 va incepe in mod oficial miercuri, 7 martie. In continuare va vom prezenta adversarele romancelor din primele tururi, dar si posibilele adversare ale Simonei Halep din rundele avansate ale competitiei. 


Parcurs infernal pentru Halep

Dupa un prim tur liber, campioana din 2015, Simona Halep, o va avea ca adversara in runda urmatoare pe invingatoarea partidei dintre Kristyna Pliskova (77 WTA), sora mult mai celebrei Karolina Pliskova, si o sportiva venita din calificari. In turul al 3-lea, cea mai probabila adversara a Simonei va fi Dominika Cibulkova (30 WTA). Sferturile de finala ar putea aduce si primele adversare din top 20 WTA, Johanna Konta (11 WTA) sau Jelena Ostapenko, in timp ce in semifinale, cele mai probabile oponente sunt Garbine Muguruza (3 WTA) si Karolina Pliskova (5 WTA).


Partidele de la Indian Wells se pot vedea in format LIVE VIDEO pe platforma unibet tv. Deschide-ti acum un cont la Unibet si vezi meciurile GRATUIT!

Sorana Cirstea vs surorile Williams

In prima runda de la Indian Wells, Sorana o va avea ca adversara o jucatoare venita din calificari, iar in cazul unui succes, aceasta o va infrunta pe Venus Williams (8 WTA) in turul secund, aceasta avand tur liber. Daca va reusi sa o elimine pe Venus, Cirstea ar putea avea sansa sa le elimine pe ambele surori Williams dupa doar 3 tururi, Serena fiind si ea prezenta la aceasta editie.


Citeste si:

Adversare din afara top 40 pentru Begu si Buzarnescu

Daca Mihaela o va infrunta pe Jennifer Brady (86 WTA) in prima runda, Irina Begu se va duela cu Aleksandra Krunic (47 WTA), jucatoare pe care a reusit sa o invinga in singura intalnire directa, disputata in 2014, pe zgura de la Roland Garros, cu scorul de 6-1, 6-1. In cazul unui succes, Irina o va avea ca adversara in turul secund pe Karolina Pliskova, numarul 5 mondial si semifinalista la ultima editia a turneului.

Monica Niculescu este si ea foarte aproape de accederea pe tabloul principal. In ultimul tur de calificari, favorita noastra o va avea da adversara pe Roberta Vinci (147 WTA), jucatoare in fata careia Monica a pierdut singurul duel direct, disputat in 2012, pe iarba de la s’Hertogenbosch, scor 6-3, 6-7, 6-0.


Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!

Turneul de la Indian Wells se va disputa in perioada 6-18 martie si este dotat cu premii in valoare de 1,340,860$. In 2017, Elena Vesnina a reusit sa castige competitia de simplu feminin, in timp ce Roger Federer s-a impus pe tabloul de simplu masculin. Favorita principala la cucerirea titlului in acest sezon este Simona Halep, atat din postura capilor de serie, cat si din cea a cotelor oferite de bookmakeri.

7.50 este cota oferita de Unibet pentru ca Simona sa repete performanta din 2015


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu