Ins. Feroe – Irlanda de Nord: Cat de mult ne-ar ajuta o surpriza si care sunt sansele sa se produca

Batalia pentru primele doua pozitii ale grupei F se duce in 3 formatii. Romania este in acest moment lider, dar Irlanda de Nord si Ungaria ii sufla in ceafa nationalei pregatite de Iordanescu. 

Vineri avem returul cu Ungaria, partida pe care speram in primul rand sa nu o pierdem. In aceeasi zi, Irlanda de Nord are o deplsare in Insulele Feroe, duel in care  britanicii sunt mari favoriti. Avem insa motive sa speram intr-o supriza, mai mica sau mai mare!

Pe ce ne bazam

Michael O’Neill a reusit rezultate importante cu actualul lor de jucatori, dovada si clasarea excelenta din grupa F, dupa 6 meciuri disputate. Au fost insa si destule derapaje, unele dintre acestea, chiar dureroase si de data recenta sau foarte recenta. In ultima categorie intra remiza de acum 3 luni, din amicalul cu Qatar jucat la Belfast, iar daca privim putin mai in urma, gasim esecurile bifate „afara”, in Azerbaijan si mai ales Luxemburg, in 2013, ambele, partide contand pentru preliminariile CM 2014! Mai amintim si faptul ca, in ultimele 21 de meciuri jucate pe teren advers, nord-irlandezii au 14 infrangeri si 5 remize. Victoriile, ce-i drept, au venit in actuala campanie, in Ungaria si Grecia.

Nu-i uitam pe feroezi!

Nici nu avem cum! Nationala insulara,abonata constant la ultimul loc al grupelor, in mai toate campaniile de calificare, a dat lovitura in actualele preliminarii. 2 succese, incredibil, ambele contabilizate in fata Greciei si 6 puncte adunate, suficiente pentru o clasare pe locul 4, peste eleni si finlandezi!
De altfel, am simtit chiar pe pielea noastra capacitatea acestei echipe de a te incurca, de a scoate din ritm adversarul si a urca neasteptat de rapid pe contraatac, in succesul la limita obtinut de Keseru si compania, in jocul de la Bucuresti din martie anul acesta.

Si de la meciul cu nord-irlandezii, feroezii au o serie de asteptari. Moralul le este bun, dar nu discutam doar de acest aspect. Mentionam in schimb faptul ca in ultimele 3 deplsari in Feroe, toate oficiale, Irlanda de Nord a reusit sa se impuna doar o singura data. Cel mai recent duel, consemnat acum 5 ani, s-a incheiat nedecis.

Ce s-ar schimb in clasament?

Prea multe nu, insa in situatia unei rezultat identic cu cel din 2010,  Irlanda de Nord ar pierde 2 puncte imense, in cel mai usor meci pe care-l mai are de jucat pana la finele campaniei. Pentru Evans si compania urmeaza, lunea viitoare,  meciul de acasa cu Ungaria si apoi dubla acasa-deplasare cu Grecia, respectiv Finlanda.

Cote

Bookmakerii nu scot totalmente din calcule o supriza in jocul de la Torshavn. Dovada cea mai clara e reprezentata de cote.
Astfel, o victorie a Irlandei de Nord primeste o cota de 1.60, chiar mai mare la agentiile online, valoare ce sustine cele afirmate anterior. La X cota este de 3.70. O adevarata bomba, victoria gazdelor, ar putea aduce pariorilor de 6 ori suma investita. 2.28 e cota pariului 1x.

3.70 e cota pariului X in meciul Ins. Feroe – Irlanda de Nord

(foto: www.irishfa.com)


 

Romanii la U.S Open


 Ins. Feroe – Irlanda de Nord: Cat de mult ne-ar ajuta o surpriza?
Ins. Feroe – Irlanda de Nord: Cat de mult ne-ar ajuta o surpriza?
Ins. Feroe – Irlanda de Nord: Cat de mult ne-ar ajuta o surpriza?

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu