Ins.Feroe – Romania: Ar trebui sa fie simplu!

Egalul cu Finalnda, al 4-lea consecutiv inregistrat de Romania in grupa si al 5-lea in partidele campaniei, a amanat verdictul in ceea ce priveste calificarea „tricolorilor” la Euro. Avem insa in continuare sanse excelente de a fi prezenti la turneul final, prin prisma golului salvator inscris de Hoban aseara, raportat la programul mai dificil al rivalelor, dar si la statistica Romaniei in directele cu Insulele Feroe, ultimul adversar al echipei lui Iordanescu in aceste calificari.

Victorii pe linie

Partida va fi a 6-a directa. In cele 5 de pana acum, „tricolorii” au bifat doar victorii, cateva la diferente confortabile. 16 goluri inscrise de Romania in aceste partide si doar unul singur primit.

La feld e adevarat este insa si faptul ca nu mai putin de 11 din aceste reusite, au venit in dubla din preliminariile pentru Mondialul din 1994. 7-0 la Bucuresti, 4-0 in Feroe, succese clare ale unei nationale ce avea sa fie la un pas de semifinalele turneului final din SUA.

Nu la fel de simplu ne-a fost insa in ultimele infruntari. In preliminariile pentru Mondialul din 2010, intrecere la care nu ne-am calficat, Romania a castigat la limita in deplsare, gratie reusite lui Cocis din minutul 59. In retur, cand zarurile erau deja aruncate pentru reprezentativa antrenata de Razvan Lucescu, victorie cu 3-1. Golurile noastre au fost marcate de Apostol, Bucur si Mazilu.

Chin si in tur

Pe 29 martie 2015, la Ploiesti, Romania aborda infruntarea cu Insulele Feroe din postura de lidera a grupei de calificare. Increzatori in fortele primei noastre reprezentativem ne asteptam la o victorie fara emotii. Nu a fost asa, decisiva pentru soarta celor 3 puncte fiind reusita semnata de Keseru in minutul 21. Am mai avut o serie de ocazii bune de a inscrie, nu am facut-o, iar pe final de meci feroezii ne-au dat mari emotii.

Ce ramane?

In ciuda prestatiilor dezinvolte sau foarte sterse ale Romaniei,  ce raman sunt aceste succes pe linie in directele cu Insulele Feroe. Desi nu mai vorbim de o reprezentativa impotriva careia punctele se castiga extrem de usor – vezi evolutia insularilor de la Budapesta sau dubla victorie cu Grecia – nationala feroeza este fara indoiala una de batut. Iar daca nu ne vom intoarce cu cele 3 puncte de la Torshavn, nu are rost sa cautam alibiuri pentru rezultat, ci mai degraba sa analizam calitatile si potentialul jucatorilor selectionati, precum si alegerile tehnicianului Iordanescu.

1.27  – aceasta e cota oferita de Netbet pentru un succes al Romaniei in Insulele Feroe


Romania, intre baraj si castigarea grupei F: Toate calculele ultimei etape!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu