Intariri pentru UEFA Champions League! » Starurile fotbalului european pe care a pus ochii Jurgen Klopp

Dupa o pauza indelungata, Liverpool este, iata, foarte aproape, de a termina in “Big Four” acest sezon de Premier League, lucru care echivaleaza, in mod iminent, cu o calificare in cea mai prestigioasa competitie inter-cluburi, UEFA Champions League.


Vor pe podium

Cu doar doua etape inainte de finalul sezonului in Anglia, “cormoranii” nu ar trebui sa mai depinda de rezultatele celorlalte contracandidate, intrucat doua succese in partidele ramase, cele cu West Ham United, respectiv Middlesbrough le-ar asigura locul de Champions League. La urma urmei, West Ham a ramas fara obiectiv in acest final de stagiune, in timp ce Middlesbrough este in cadere libera, fiind deja retrogradata matematic in Championship. Astfel, chiar daca locul 4 nu duce direct in grupe, ci in preliminarii, acest fapt nu ar trebui sa constituie un impediment pentru obiectivul maret al lui Liverpool.


Citeste si:

Variante ofensive

In conditiile in care tripleta de atac Coutinho-Firmino-Mane face deja ravagii in tricoul lui Liverpool, Jurgen Klopp va avea totusi, nevoie, de o varianta de rezerva de clasa, care sa se ridice la nivelul asteptarilor. Acest lucru este cat se poate de firesc, intrucat, pe parcursul intregului sezon, “cormoranii” s-au confruntat deseori cu accidentari importante si, la cateva etape dupa ce Coutinho a revenit pe gazon, a venit randul lui Sadio Mane sa “preia stafeta”. Acest lucru este cu atat mai important pentru Liverpool cu cat orice absenta ofensiva isi spune cuvantul in mod decisiv in rezultatele “cormoranilor”, dovada stand multitudinea de evolutii stagnante inregistrate impotriva formatiilor din ierarhia inferioara in acest sezon de Premier League.


Tinta initiala a lui Jurgen Klopp a venit din Bundesliga. La varsta de 21 de ani, tanarul Julian Brandt continua sa arate excelent in evolutii in flancul stang al celor de la Bayer Leverkusen, chiar daca rezultatele echipei, in sine, au fost mediocre in acest sezon. Chiar si asa, faptul ca lui Brandt nu i se va garanta postul de titluar la Liverpool l-a pus pe ganduri, astfel ca sansele ca acesta sa treaca in vara de partea “cormoranilor” nu sunt foarte ridicate.

Urmatorul si poate cel mai realist target al “cormoranilor” este Mohamed Salah. Aripa dreapta din atacul Romei continua sa impresioneze sub comanda lui Luciano Spalletti. Cotat actualmente la 30 de milioane de euro, egipteanul a inscris deja de 17 ori in acest sezon in tricoul “giallorossilor”, iar un eventual transfer al acestuia in tabara lui Liverpool nu ar reprezenta un soc pentru fotbalul european.

In cele din urma, ultimul nume speculat pe lista “cormoranilor” este jucatorul lui Arsenal, Alex Oxlade-Chamberlain. Ajuns la varsta de 23 de ani, agilul mijlocas-dreapta al “tunarilor” se afla atat de aproape si totusi, atat de departe de un transfer la Liverpool. Mutarea ar fi una complicata, intrucat exista mai multe variabile necunoscute in ecuatie ce ar facilita un asemenea transfer, iar cea mai importanta ar fi urmatoarea: plecarea lui Arsene Wenger de la Arsenal la finalul acestei stagiuni.

1.25 este cota oferita de Unibet pentru ca Liverpool sa termine in Top 4 in acest sezon de Premier League.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu