Invins de Nadal, victorios pe plan sentimental! GALERIE FOTO cu iubita jucatorului

Damir Dzumhur, numarul 30 ATP, a fost eliminat in 16-imile de finala ale turneului de grand slam de la Australian Open. Rafael Nadal nu a avut mila fata de adversarul sau, pe care l-a invins cu scorul de 6-1, 6-3, 6-1, insa jucatorul din Bosnia si Hertegovina nu are motive de suparare. 


In ciuda faptului ca nu reuseste sa obtina rezultate notabile la nivel inalt, pe terenul de joc, Damir reuseste sa impresioneze in afara sa.

Dejana Živković (25 de ani), un model respectat al lumii, are peste 100.000 de urmăritori pe Instagram. In 2011, aceasta a participat la show-ul „Primul model sarb de top”, insa a fost criticata de juriu si eliminata pentru comportament iritant. Inaintea lui Damir Dzumhur, aceasta a mai avut relatii si cu alti sportivi, printre care Lola Smiljanić (fotbalist), Vladimir Stojkovic (fotbalist, portar) sau Vlado Mandic (handbalist).

In 2013, cand a inceput relatia cu portarul sarb Vladimir Stojkovic, acesta era casatorit, iar mass-media a speculat ca Dejana ar fi fost vinovata pentru divortul acestuia.

In prezent, Dejana il insoteste pe Damir la majoritatea turneelor la care acesta participa.

Galerie foto:


Citeste si:

Sursa foto: Instangram

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu