Iti prezentam lista turneelor ATP si WTA pe care le poti urmari saptamana viitoare!

Ne asteapta o noua saptamana in care tenisul din curcuitul ATP, dar si cel WTA, ne va tine companie. Redactia noastra va pregatit lista turneelor pe care le puteti urmari in zilele urmatoare, dar si cele mai importante detalii despre acestea. 


Dubai Duty Free Tennis Championships
(27 februarie – 4 martie)

Probabil cel mai asteptat turneu al saptamanii viitoare, nu pentru importanta sa, ci pentru numele importante pe care le vom avea la start, Roger Federer, Andy Murray si Stan Wawrinka. Castigatorul acestei editii va primi 523,330$ si 500 puncte ATP.

ATP Dubai este varianta masculina a competitiei care a avut loc in aceasta saptamana. Ploaia a fost o adevarata problema pentru organizatorii acestui turneu, partidele fiind intrerupte de foarte multe ori pe parcursul celor 7 zile de concurs.

La aceasta editie, principalii favoriti sunt Andy Murray (liderul clasamentului ATP), Stan Wawrinka (campion en-titre) si Roger Federer (de 7 ori campion la Dubai).

Untitled


Citeste si:

Alya WTA Malaysian Open
(27 februarie – 5 martie)

Turneele feminine nu vor lipsi din aceasta saptamana. Competitia de la Kuala Lumpur va avea loc pentru al 8-lea sezon consecutiv, iar tabloul de concurs nu arata deloc rau. Aceasta competitie face parte din seria turneelor WTA International, iar campioana va fi recompensata cu 280 de puncte in clasamentul general.

Principala favorita este Elina Svitolina, proaspata campioana la Dubai, dar si campioana en-titre a turneului din Malezia. Aceasta va avea adversare dificile in drumul catre apararea trofeului, doua dintre ele fiind Caroline Garcia (cap de serie numarul 3) si Carla Suarez-Navarro (cap de serie numarul 2).

Untitled


Deschide-ti acum un cont la NetBet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 1500 lei GRATUITI pentru pariurile tale!

O multitudine de competitii ATP si WTA

Pe langa turneele de la Dubai si Kuala Lumpur, vom mai putea urmari partide din turneele ATP si WTA de la Acapulco, dar si din cel de la Sao Paulo.

Pe zgura din Brazilia ii vom avea la start pe Pablo Carreno-Busta, finalistul turneului de la Rio de Jnaeiro, disputat saptamana trecuta, dar si pe Pablo Cuevas, campionul ultimelor doua editii. Competitia de la Sao Paulo face parte din seria turneelor ATP 250.

La Acapulco vom avea doua turnee disputate pe hard, ATP si WTA. Turneul de baieti face parte din categoria ATP 500, in timp ce fetele vor evolua intr-o competitie de nivel WTA International.


Partdele din turneele ATP si WTA se pot vedea in format LIVE VIDEO pe platforma  https://pariuri1x2.ro/go/netbet.html Netbet! Deschide-ti acum un cont la NetBet si vezi meciurile GRATUIT!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu