J. Jankovic – C. Garcia: Care va fi adversara lui Halep, in turul 2 la Toronto?

????????Inainte de toate trebuie mentionat faptul ca ambele jucatoare folosesc mana dreapta si executa backhand-ul cu doua maini. De asemenea, cele doua prefera suprafata hard. Ceea ce le diferentiaza insa este, farad doar si poate, experienta si forma de moment.

J. Jankovic – C. Garcia (ora 18:00)

Putem afirma, cu certitudine, faptul ca este un duel ce pune fata in fata doua jucatoare din generatii diferite, Jelena Jankovic avand 30 de ani, cu noua in plus fata de adversara ei de astazi. Caroline Garcia la 21 de ani nu a reusit sa depaseasca locul 25 in clasamentul general. Prin comparatie, Jelena la 21 de ani era pe locul 3 in lume.

Referindu-ne la forma de moment, Jankovic are cinci victoria consecutive, fata de Garcia, ce trece printr-o pasa proasta, pierzand ultimele trei meciuri (si, 4 din ultimele 5). Chiar daca victoriile Jelenei au fost pe taram chinezesc, intr-un turneu in care era prima favorita, este demn de mentionat faptul ca nu a pierdut nici macar un set, castigand “en fanfare” turneul de la Nachang. In acelasi timp, a avut timp sa se obisnuiasca cu hard-ul, fata de Caroline ce a jucat un singur meci in aceasta perioada a sezonului pe aceasta suprafata, la Stanford, pierdut impotriva lui Nicole Gibbs, o jucatoare de pe locul 110. Dintre cele trei meciuri disputate pana acum intre cele doua, Jankovic a castigat doua dintre ele, iar Garcia unul singur. Singurul meci pe hard disputat intre cele doua a fost castigat de Jelena, in 2012, la Kuala Lumpur.

De amintit ca US Open-ul se apropie cu pasi repezi, iar intrecerea este in topul preferintelor Jelenei, la acesta atingand chiar si finala. Isi doreste sa fie intr-o forma cat mai buna la Open-ul American, dar si un moral la cote cat mai ridicate, inaintea ultimului turneu de Grand Slem al anului.

Prin urmare, un pronostic de luat in calcul la acest  meci este victoria Jelenei Jankovic, la o cota de 1.55.


Pe cate goluri pariezi in Astra – Steaua?


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu