Pe cate goluri pariezi in Astra – Steaua?

astra steaua Dupa o serie de partide spectaculoase, cele din stagiunile de Liga 1 din anii 2011, 2012 si 2013, Astra si Steaua au fost destul de zgarcite cu golurile, in „directele” de data recenta. Aceasta si pe fondul unei rivalitati acerbe pentru cele mai inalte performante interne, aparuta intre echipele in cauza si pe masura ce Astra s-a transformat intr-o forta fotbalistica a Romaniei.

Drept exemplu, in precedentele 7 partide, Steaua si Astra au incheiat de trei ori cu scorul de 0-0 (in timp regulamentar) si de alte doua ori, tot nedecis, dar cu cate o reusita de fiecare parte. 5 goluri inscrise in dubla din editia 2014-2015 a Cupei Romaniei, 3-0 pentru gazde, la Bucuresti, 2-0 pentru Astra, la Giurgiu.

Raportat insa la sezonul in curs, lucrurile se schimba putin. Avem cifrele si acest golaveraj de 11-10 al Astrei, cu 5 goluri incasate doar in meciul cu ASA Tg.Mures. Steaua a inscris de 5 ori, a primit un singur gol. Totusi, in privinta oaspetilor, trebuie sa discutam si de o imensa sete de rezultate pozitive, dupa dubla pierduta cu Partizan si remiza alba cu Dinamo, in jocul considerat acasa. Trupa lui Radoi se poate deschide ceva mai mult in derby-ul de miercuri.

Cote

Bookmakerii considera ca nu se va trece bariera de 2 goluri marcate. La over avem cotatii de 2.15 si chiar mai bune, in timp ce pariul under primeste cotatia 1.65. Interesanta e cota de 1.59 oferita variantei peste 2 goluri asiatic, dar si cea de 1.38, cu care este rasplatit pariul peste 1.5. 1.83 e cota acordata atat variantei ambele marcheaza, cat si pariului nu marcheaza ambele.

1.83 e cota pentru ambele marcheaza in meciul Astra – Steaua!

ASTRA – STEAUA, miercuri, ora 21:45
TV: Digi, Dolce, LookTV, Antena 1


 

Astra – Steaua: Inca un derby pentru campioana! Pe ce rezultat pariezi?


 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu