Joachim Low este tentat sa renunte la nationala

joachim lowJoachim Low pare pregatit sa-si incheie mandatul la carma reprezentativei Germaniei. Intr-un interviu acordat presei germane, Low a declarat ca si-ar dori sa treaca la conducerea unei echipe de club. 

Pentru Joachim Low nu ar fi prima aventura de acest gen. Pana ce sa devina secund (2004) si mai apoi principal (2006) la nationala, antrenorul in varsta de 54 de ani le-a pregatit pe Stuttgart, Fenerbahce, Karlsruher, Adanaspor, FC Tirol si Austria Viena.

Din 2004 a facut parte din staff-ul lui Jurgen Klinsmann, la timona primei reprezentative. In 2006, Klinsmann nu si-a mai reinnoit contractul, iar federatia a preferat sa continuie cu Low. S-a dovedit a fi o alegere inteleapta.

Cu Joachim Low pe banca, „die Mannschaft ” a jucat finala la Euro 2008, atingand faza semifinalelor la urmatorul turneu continental, cel din 2012. Performanta suprema a fost atinsa insa anul acesta, cand Germania a castigat, pe pamant brazilian, Campionatul Mondial de fotbal. La editia de acum 4 ani, germanii terminasera pe locul 3.

Unde ar putea ajunge?

Pentru un tehnician precum Joachim Low, ofertele ar fi cu siguranta multe si extrem de tentante financiar. Una dintre acestea ar putea veni chiar din Bundesliga. Borussia Dortmund este intr-o situatie critica in campionat, iar Jurgen Klopp, la randul sau curtat insistent de cateva cluburi engleze,  pare ca si-a facut deja bagajele.
Evident, exista si posibilitatea ca Joachim Low sa continuie pe banca nationalei, cel putin pana la finalul campaniei de calificare la Euro 2016. Startul campioanei mondiale in aceste preliminarii a fost sub asteptari. Dupa 4 meciuri,  Muller, Gotze, Neuer si compania au doar 7 puncte acumulate si ocupa locul secund al grupei, dupa Polonia.

 

Hummels, curtat insistent de Arsenal si Manchester United!

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu