Reincep duelurile dintre Pep Guardiola si Jose Mourinho! City si United sunt principalele favorite la cucerirea titlului in Premier League!

Daca in sezonul trecut am asistat la una dintre cele mai mari surprize din istoria sportului, Leicester devenind campioana in ciuda faptului ca la unele case de pariuri avea cote astronomice pentru o asemenea performanta, stagiunea urmatoare pare sa fie rezervata duelului dintre Jose Mourinho si Pep Guardiola. Casele de pariuri o dau ca principala favorita pe Manchester City la cucerirea trofeului, in timp ce rivalii de la United sunt cotati cu sansa a doua. Chelsea completeaza triada cu o cota de 6,50 la Sportingbet.

Schimbarile cele mai importante pe care echipele din Manchester le-au facut sunt la nivelul bancii tehnice, Louis van Gaal si Manuel Pellegrini fiind inlocuiti de Jose Mourinho, respectiv Pep Guardiola. Se reia astfel vechea rivalitate dintre portughez si spaniol, povestea urmand a se desfasura de data aceasta pe teritoriu britanic.


inregistreaza-te - sportingbet


Avand in vedere pretentiile celor doua cluburi si sumele enorme care se investesc acolo, se poate spune ca sezonul trecut a fost unul ratat, City ocupand locul 4 la sfarsitul sezonului, in timp ce United a terminat pe 5, ambele acumuland doar 66 de puncte (Leicester a devenit campioana cu 81 de puncte). In cazul echipei de pe Old Trafford dezamagirea fanilor parca a fost mai mare, plecarea lui van Gaal fiind primita cu multa bucurie. De altfel, sunt celebre glumele care au aparut de-a lungul sezonului pe seama calitatii jocului aratat de echipa care detine cele mai multe titluri de campioana in Anglia, astfel ca sefii de acolo s-au pus pe treaba si l-au convins pe Zlatan Ibrahimovic sa li se alature. 

Exista multe asemanari in mutarile pe care conducatorii de la City si cei de la United le-au facut. Dincolo de schimbarea staffurilor tehnice, ambele au transferat jucatori de la Borussia Dortmund: echipa lui Jose Mourinho l-a achizitionat pe Henrikh Mkhitaryan pentru suma de 42 de milioane de euro, iar „Cetatenii” l-au transferat pe Ilkay Gundogan, platind 27 de milioane de euro. 


 Citeste si:

• S-a stabilit tragerea la sorti pentru cupele europene! Steaua si Astra vor intalni formatii din Premier League!
• Franta, Ligue 1: Vezi cele mai importante transferuri, cotele la titlu si programul primei etape!

De asemenea, cele doua s-au orientat si catre Primera Division. Tanarul fundas central Eric Bailly a fost adus la United de la Villarreal contra sumei de 38 de milioane de euro, iar Nolito va evolua la Manchester City, Celta de Vigo incasand 18 milioane de euro.

Manchester United a reusit sa finalizeze transferul lui Paul Pogba. Suma pe care englezii au virat-o in contul celor de la Juventus Torino este cea mai mare din istoria fotbalului! BBC a anuntat in urma cu putine minute ca pana la urma este vorba despre 89 de milioane de euro, desi la un moment dat se vehicula suma de 120 de milioane. 

Cei de la City par motivati de campania spectaculoasa de transferuri a rivalilor, transferandu-l pe Leroy Sane de la Schalke 04 pentru 50 de milioane de euro. De asemenea, o alta achizitie importanta pe care echipa lui Gurdiola a facut-o este cea a lui Gabriel Jesus de la Palmeiras, englezii platind pentru atacant suma de 32 de milioane de euro.

Prima intalnire directa va avea loc in a patra etapa, pe data de 10 septembrie, atunci cand Manchester City va primi vizita celor de la Manchester United.


CoteCityUnited


Pariaza pe echipa favorita cu un Pariu fara Risc de la Sportingbet!

Sursa imagine: http://www.dailymail.co.uk/

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu