Jurgen Klopp pregatit de o prima lovitura pe Anfield Road: Robert Lewandowski dorit de Liverpool!

Jurgen Klopp pregatit de o prima lovitura pe Anfield Road: Robert Lewandowski dorit de Liverpool!

Noul tehnician al celor de la Liverpool,  Jurgen Klopp este dornic de al aduce pe Anfield Road pe atacantul Bayern Munchen – ului Robert Lewandowski, conform presei din regat. Polonezul se afla într-o formă uimitoare in ultima vreme, cel mai recent succes al atacantului de la Bayer Munchen, fiind dubla marcata pe  Hampden Park impotriva Scotiei, in cadrul preliminariilor pentru Euro 2016,  joi seara, si protrivit aceleasi surse din Marea Britanie, polonezul nu va mai sta mult la Bayern Munchen. 

Sursa foto : www.thehardtackle.com


BONUS pana la 200 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!


Jurgen Klopp l-a adus pe atacantul nationalei Poloniei in 2010 de la Lech Poznan la Borussia Dortmund, de atunci Lewandowski impunandu-se drept unul dintre cei mai buni atacanti ai Europei. Robert, a avut insa parte si de un moment tensionat in cariera sa, atunci cand a ales sa lase Borussia Dortmund pentru marea rivala Bayern Munchen, fanii de pe Signal Iduna Park, scotandu-l practic de la inima imediat. Acest lucru s-a vazut si in primul meci al lui Lewandowski pe Signal Iduna Park din postura de adversar, atunci cand a fost fluierat de un intreg stadion imbragat in galben si negru.

Pe langa faptul ca a spus ca Robert Lewandowski este cel mai mare jucator pe care l-a antrenat in cariera sa, Jurgen Klopp a mai declarat : ” Cea mai mare satisfactie a mea sta in faptul ca am luat un jucator necunoscut de la o echipa mica din Polonia, si a ajuns astazi unul dintre cei mai mari atacanti ai lumii „.


Nu stricam karma, Romania merge-n Franta: Statistica care ne spune ca nu putem rata calificarea in Feroe!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu