Nu stricam karma, Romania merge-n Franta: Statistica care ne spune ca nu putem rata calificarea in Feroe!

Nu stricam karma, Romania merge-n Franta: Statistica care ne spune ca nu putem rata calificarea in Feroe!

Calculele sunt simple in ceea ce o priveste pe Romania. Nationala noastra are un punct avans fata de Ungaria inaintea ultimului meci al preliminariilor, iar cu o victorie in Feroe se califica la Euro 2016, fara a a mai astepta rezultatul maghiarilor in Grecia, victorie care ar trebui sa vina logic, mai ales ca in toata istoria selectionatei noastre, nu ne-am incurcat de echipe din acestea mici.


BONUS pana la 200 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!


Selectionata „tricolora”, care inca n-a intalnit Malta şi Gibraltar, are 89 de goluri marcate in duelurile cu Andorra, San Marino, Luxemburg,Liechtenstein si, bineinteles, Insulele Feroe. Am primit doar 5 goluri in intreaga istorie de la aceste formatii, niciodata in insule.

1. 48 este cota oferita de NetBet pentru o victorie la zero a Romaniei in insule 😉

Screenshot_1

In 22 de partide oficiale si un amical, Romania a invins mereu echpe de genul „pescarilor” din Feroe, procentaj de 100% de care nu se pot bucura nici macar marile formatii ale Europei.

In plus, „tricolorii” le-au înscris 89 de goluri in intreaga istorie celor din Luxemburg, Feroe, Andorra, Liechtenstein şi San Marino, primind doar 5 goluri, o medie de aproape 4 goluri inscrise pe meci de selectionata „tricolora”.

2.45 este cota oferita de bookmakerii NetBet pentru cel putin 3 goluri marcate de Romania in poarta insularilor, in timp ce varianta cu 4 plus goluri marcate de Stancu & co. primeste o cota de 4.85.

Screenshot_1

In ultimii 15 ani, Romania a reusit o singura calificare la un turneu final. E vorba de Euro 2008, competitie desfasurata in Austria si Elvetia. Atunci, meciul din preliminarii care ne-a asigurat prezenta matematica la CE a fost tot împotriva unei „nationale” mici, Luxemburg. Am invins-o cu 2-0, prin golurile marcate de  Florentin Petre şi Marica.

4.55 este cota oferita de bookmakerii NetBet pentru o victorie cu 2 la 0 a Romaniei in fata insularilor 😉

Screenshot_1

Stadionul Torsvollur, pe care se va disputa confruntarea dintre Romania și Feroe, este dotat cu gazon sintetic, din cauza conditiilor meteo nefavorabile intretinerii unuia natural.

„Gazonul poate fi o problema pentru romani, insa nici noi nu ne-am descurcat prea bine pe iarba natural, cind am jucat in tur”, a declarat selectionerul feroezilor, Lars Olsen. Arena are 4.800 de locuri şi a fost deschisa în 2000. Din 2011 e dotata cu nocturna.


Ins. Feroe – Romania: Cine inscrie diseara? “Ghinionistul” Keseru creditat cu cele mai mari sanse de NetBet!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu