Juventus nu se opreste la Ronaldo: Alte doua mega-transferuri pregatite de echipa lui Allegri! In vizor, tot Madridul!

Juventus a bifat cel mai important transfer al anului, reusind sa-l inregimenteze pe Cristiano Ronaldo. Mutarea o va costa pe campioana Italiei aproximativ 232 de milioane de euro, suma in care intra cele 110 de milioane de euro platite clubului Real Madrid, contributia de solidaritate (12 milioane de euro), plus alte 120 de milioane de euro, salariul total al atacantului pe parcursul a 4 sezoane. 

876,30 milioane de euro valoreaza acum lotul lui Juventus, dupa transferul lui Cristiano Ronaldo

Visteria torinezilor pare a fi, insa, plina, din moment ce formatia antrenata de Allegri este pregatita sa inceapa negocierile pentru alte doua staruri. Dupa ce si-a intarit atactul, Juventus cauta sa-si consolideze si linia defensiva, prin noi achizitii pe axa Madrid – Torino. Jucatorii doriti lui Diego Godin de la Atletico Madrid si Marcelo, pana acum cateva zile, colegul lui Ronaldo la Real Madrid. Daca in ceea ce-l priveste pe Godin, sansele de perfectare a tranzactiei sunt bune, uruguaianul de 32 de ani intrand deja in ultimul an de contract cu Atletico, pentru Marcelo, Juventus ar trebui nsa scoata din buzunar o suma consistenta. Brazilianul de 32 de ani este cotat la aproximativ 60 de milioane de euro si in plus, mai are 4 ani de contract cu trupa de pe Bernabeu.


CITESTE SI:

Exista si variante de rezerva. Daca niciunul din cele doua transferuri nu se va concretiza, Juventus se va reorienta spre Stefan Savic, tot de la Atletico Madrid sau Shkodran Mustafi, aparatorul lui Arsenal. Preferat ar fi muntenegreanul, cotat insa la aproape 50 de milioane de euro.

1.45 are cota Juventus la Unibet sa castige titlul stagiunii 2018/2019 din Serie A

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu