Kilmarnock vs Celtic: Liderul, pe terenul „lanternei”!

celtic 2 sursa foto: wallpapercave.comKilmarnock si Celtic se vor infrunta de la ora 21;45, intr-un meci contand pentru a treia etapa din Scottish Premiership.

Sursa foto: wallpapercave.com

Kilmarnock vs Celtic

Celtic a pornit perfect in noua stagiune. Dupa primele 2 jocuri, cu Ross County si Patrick, are punctaj maxim, 4 goluri marcate si niciun primit. Conduce ierarhia, la egalitate cu Aberdeen si Hearts, insa mai mult ca sigur se va distanta de urmaritoare, pe masura ce vom avansa in stagiune.

Interesant este faptul ca aceasta defensiva solida a „alb-verzilor” s-a facut remarcata si in preliminariile UCL. Celtic a primit un singur gol in dublele cu Stjarnan (6-1 la general) si Qarabag (1-0 la general).

Kilmarnock este la polul opus. Inaintea celui mai greu meci al stagiunii, in primele 2 partide, formatia a bifat tot atatea esecuri, niciun gol marcat, dar 6 incasate in confruntarile cu Aberdeen si Dundee. De ultima a fost invinsa acasa cu 4-0!

Probleme de lot

Ca si cum forma slaba n-ar fi fost suficienta, Kilmarnock se confrunta si cu cateva absente importante pentru acest duel.Experimentatul Kris Boyd este incert, dar Dale Carrick, Craig Slater, Tope Obadeyi  si Lee McCulloch sunt accidentati.

La Celtic revine Charlie Mulgrew. Scott Brown este la randul sau apt de joc, insa ramane de vazut daca va fi fortat de antrenorul Ronny Deila.

Concluzii si pont

Pariul pe oaspeti are mare valoare, chiar daca in acest moment, la 2 solist cota a scazut pana la 1.20. Avem insa la dispozitie si varianta 2 cu handicap -1.5, cota 1.50. Single se merita incert si pariul Celtic castiga la 0.


Bundesliga – Cotele la titlu: Bayern favorita certa, Dortmund in pozitia a 2 a!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu