NEWS: Klay Thompson face istorie in NBA! Jucatorul lui Golden State Warriors a stabilit un nou record: 14 cosuri de 3p intr-un singur meci!

In aceasta seara, incepand cu ora 02:00 – ora Romaniei, Golden State Warriors a invins-o fara drept de apel pe Chicago Bulls in deplasare, scor 149-124.


Datele generale ale reusitei lui Klay Thompson

Daca nu este pentru nimeni o surpriza victoria impresionanta a „razboinicilor”, Klay Thompson a facut tot ce i-a stat in putinta ca noaptea sa ramana in memoria fanilor! Jucatorul celor de la Golden State Warriors a stabilit un nou record all-time in NBA, reusind sa inscrie nu mai putin de 14 cosuri de 3p pe durata inltalnirii! In total, acesta a inscris 14 cosuri din cele 24 de incercari de la 3p. In total, Klay a reusit sa aduca 52 de puncte pentru echipa sa.

Precedentul record a fost detinut de catre colegul lui Klay Thompson de la Golden State Warriors, Stephen Curry. Acesta din urma a inscris 13 cosuri de 3p in noiembrie 2016, atunci cand GSW o invingea pe New Orleans Pelicans.


Cele mai importante dueluri  se pot vedea in format LIVE VIDEO pe platforma unibet tv. Deschide-ti acum un cont la Unibet si vezi meciurile GRATUIT!

Cotele pentru castigarea NBA


Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!

Citeste si:

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu