Afla cotele la titlu in Liga 1, alaturi de cele mai importante transferuri ale iernii »» Tanase, Tucudean, Gaman si Ionita II lupta pentru trofeu cu FCSB si CFR!

Incetul cu incetul perioada de mercato se incheie, iar cele mai importante echipe din Liga 1 isi vor relua activitatea de zi cu zi.


Principalele transferuri efectuate

Aflata pe prima pozitie in ierarhia campionatului romanesc, CFR Cluj poate fi considerata drept „campioana transferurilor”, aceasta izbutind sa obtina semnatura unor jucatori exponentiali din tur, precum Tucudean, Ionita sau Costache, carora li se alatura Bordeianu (Botosani) si Gilvan Souza (Goianiense). In acelasi timp, mentionam faptul ca plecarile din tabara ardelenilor nu sunt atat de semnificative, Nistor (ce nu a jucat extrem de mult), Hamed, Chirita si Moutinho fiind cedati.

In ceea ce priveste formatia pregatita de catre Nicolae Dica, singurele transferuri parafate pana in acest moment sunt Valerica Gaman si Cristi Tanase, amandoi veniti liberi de contract – il mentionam totusi pe Morutan, ce a semnat, dar va veni din vara la vicecampioana Romaniei. La capitolul „plecari”, FCSB s-a despartit de Achim, Pleasca, D. Benzar, Golofca, De Amorim si Nicolan – cu totii jucatori extrem de putin utilizati in comparatie cu adevaratii „pioni” ai echipei.

Daca am trecut in revista principalele mutari ale primelor doua candidate la titlu, mentionam si schimbarile celorlalte formatii importante ale campionatului romanesc:

Dinamo Bucuresti
Veniri: Nistor (CFR), Popa (Botosani), Popescu, Olteanu (ambii Voluntari), Monroy (Petah Tikva), Pesici (Hajduk);
Plecari: Costache (CFR), Anton (Anzhi), Filip (Hajduk).

Viitorul Constanta
Veniri: I. Hagi (Fiorentina), Vodut (Voluntari), Lima (Dordrecht);
Plecari: Tucudean (CFR), Eric (Al Markhiya), Cioabla (Chiajna).

Craiova
Veniri: Bic (Gaz Metan);
Plecari: -.

Asta Giurgiu
Veniri: Bus (Botosani), Fl. Matei (Rijeka), Barbulescu (Domnesti);
Plecari: Le Tallec (US Orleans), Nyuiadzi (Zalgiris), Ionita (CFR).


La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!

Daca va deschideti chiar acum un cont la UNIBET – CLICK AICI! puteti paria complet gratuit orice variante de pariere disponibila pe site! Astfel, indiferent de rezultatul final al evenimentului ales de dvs. nu veti pierde nici un leu din buzunarul vostru!


Cotele la titlu in Liga 1

In urma unui tur extrem de reusit, ardelenii de la CFR Cluj pastreaza prima sansa in vederea cuceririi titlului de campioana in viziunea bookmakerilor. Intarita in primul rand cu Alexandru Ionita – jucator aflat in viziunea echipei nationale, formatia pregatia de catre Dan Petrescu isi poate incununa investiile facute vara cu mult asteptatul trofeu. Daca CFR Cluj este principala favorita la titlu cu o cota de 2.00, in imediata apropiere se situeaza FCSB, Unibet oferind o cota de 2.25 pentru ca formatia latifundiarului Gigi Becali sa castige titlul. De asemenea, din lupta nu trebuie exclusa nici Craiova italianului Mangia, cotata cu 10.00, ce se remarca in primul rand prin constanta si prin pastrarea celor mai buni jucatori, omogenitatea oltenilor putand fi „cheia” catre succes.


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu