La Liga: Iti prezentam avancronica si cotele etapei cu numarul 18!

Runda cu numarul 18 din La Liga nu aduce confruntari intre echipele de top. Cu toate acestea, pariorii ar putea avea de castigat, avand in vedere faptul ca cele mai importante formatii ar putea forta pe acest final de an, aducand astfel profit celor care vor miza pe rezultate pozitive obtinute de acestea.


Real Madrid – Athletic Bilbao este cel mai atractiv duel al etapei cu numarul 18 din La Liga. Daca trupa din Tara Bascilor cauta intrarea in top 6 inainte de sarbatori, „galacticii” vor incerca sa isi mentina avantajul sau sa ramana aproape de rivalii de la Barcelona, dupa rezultatul din El Clasico.

Barcelona are o misiune mult mai facila in aceasta runda. Echipa lui Ernesto Valverde primeste vizita celor de la Alaves, formatie clasata in a doua jumatate a clasamentului. Atletico Madrid se deplaseaza la Betis Sevilla, probabil a doua partida ca importanta din aceasta runda. In momentul de fata, trupa lui Diego Simeone se afla in afara locurilor de Liga Campionilor si vor cauta sa schimbe aceasta situatie inainte de sarbatori.


Pariaza ponturile la Betano si ai un bonus de 500 LEI!


Toate ponturile si biletele din La Liga pot fi gasite >>> AICI



Urmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!



Urmareste pagina noastra de Facebook!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu