Liga 1: Avancronica etapei a XIV-a. Incepe returul !

Pentru al doilea sezon consecutiv, nici nu s-a terminat bine turul din Liga 1, ca iata ! incepe returul. Steaua a incheiat, cum era de asteptat, pe primul loc, cu 27 de puncte, dar nu leaga nimic in atac. Este talonata la 3 puncte de CS U Craiova, desi Multescu nu va fi in stare sa puna in pericol locul 1. Si nici Viitorul (locul 3, cu 23 de puncte) nu il va deranja pe nasul Gigi Becali. Adevaratul pericol vine de la Cluj Napoca. CFR este pe 8, cu 17 puncte mincinoase, pentru ca au avut de anulat o penalizare de 6 puncte, care ar fi adus-o pe podium. Cel mai bun atac (23 de goluri) si doar doua infrangeri din 13 etape exprima mai corect adevarata valoare si intentiile ardelenilor. Daca vor repeta rezultatele bune din tur, Steaua va avea un redutabil contracandidat la titlu de campioana.

In subsolul clasamentului, situatia e destul de clara. Daca si-ar fi pastrat punctele obtinute in teren, dar anulate de penalizarea cu care au inceput acest sezon, timisorenii nu ar mai fi terminat ultimii, ci pe locul 10. Campioana din sezonul trecut e pe 10 doar pentru ca si-a concentrat eforturile sa reziste cat mai bine in Europa League, unde punctele inseamna o valiza de euro, de care au mare nevoie. Celelalte 4: Voluntari, Concordia, CSCM Iasi si ASA Tg.Mures, sunt candidate la retrogradare. Mai adaugam Pandurii si avem deja conturata grupa de play-out din Liga 1.


inregistreaza-te - netbet


Concordia Chiajna – CFR Cluj (vineri, ora 20.30)

La NetBet: 3.40 – 3.15 – 2.20

Prima etapa a returului incepe cu doua echipe nemultumite de finalul turului. Asa cum anticipam, Concordia a pierdut acasa cu ACS Poli Timisoara (0-2) si a terminat pe locul 11, cu 13 puncte. Are in continuare cel mai slab atac din Liga 1 (doar 6 goluri dupa 13 meciuri) si n-a mai castigat in fata suporterilor din luna august. Slabe sanse sa o faca vineri, cand primeste vizita lui CFR Cluj, una din pretendentele la titlu, chiar daca nu trambiteaza acest vis peste tot. Clujenii sunt nemultumiti ca au terminat turul asa cum il incepusera: cu o infrangere (1-2 la Constanta), desi sperau macar la o remiza. Asa ca nu vor scapa ocazia sa se intoarca de la Chiajna cu toate cele 3 puncte. In tur, CFR Cluj – Concordia 2-0.

Ai aici avancronica si pontul

CS U Craiova – Pandurii Tg.Jiu (sambata, ora 14:00)

La Sportingbet: 1.65 – 3.70 – 5.25 

Derby-ul Olteniei este inegal de aceasta data. Pe locul 2 la sfarsitul turului, cu 24 de puncte (doar 3 mai putine decat Steaua), CS U Craiova se simte pe cai mari. Are si de ce: cu o singura exceptie (1-1 cu Concordia), a castigat toate meciurile pe teren propriu. In etapa trecuta, dupa ce a deschis scorul la Medias, a luat 2 goluri in 10 minute de la Llullaku. Nu si-au pierdut cumpatul si au reusit sa egaleze 4 minute mai tarziu, plecand acasa cu 1 punct. La Targu Jiu e jale, dar au reusit sa termine turul pe locul 7, cu 19 puncte. In ultimele 3 deplasari nu au scos decat 1 punct la Chiajna. Problemele financiare, tensiunea provocata de salariile neplatite si perspectiva ca clubul sa se desfiinteze ori echipa sa fie depunctata drastic isi pun amprenta asupra moralului jucatorilor. In tur Pandurii – CS U Craiova 2-1.

Ai aici avancronica si pontul.

Dinamo – Astra Giurgiu (sambata, ora 20:30)

La Unibet: 2.20 – 3.15 – 3.35

Este poate meciul cel mai echilibrat al etapei. 4-0 cu Pandurii in ultima etapa au umflat muschii cainilor, care au uitat prea repede seria de 4 meciuri fara victorie de pana atunci. Au terminat turul pe 6, cu 19 puncte, dar au – dupa CFR Cluj – cel mai bun atac din Liga 1 (22 de goluri). Daca Andone va reusi sa cristalizeze meciul bun facut cu Pandurii, ar putea sa-si salveze postul de antrenor. Are sansa sa joace cu Astra inaintea unui meci de Europa League, in care o victorie valoreaza 360.000 de euro. Sumudica si-a facut un calcul simplu: sezonul acesta nu va mai putea lua campionatul, iar de salvarea de la o eventuala retrogradare se poate ocupa mai tarziu. Asa ca se concentreaza pe grupele Europa League, unde in sfarsit a castigat primul meci si se pregateste sa-i mai invinga o data pe Plzen, in returul de joi. Cu Dinamo, vor juca din nou cu 5 fundasi si vor sta la panda. Poate le iese figura de la Botosani, din etapa trecuta (0-0) si se intorc cu 1 punct. In tur, Astra – Dinamo 1-4.

Ai aici avancronica si pontul


Citeste si:

Cupa Ligii Angliei, mai atractiva ca oricand

Bundesliga: Avancronica etapei a IX-a. Derby-ul se joaca la Hoffenheim

Luna aceasta poti castiga 2x iPhone 7 cu pariuri1X2!


ASA Tg.Mures – Gaz Metan Medias (duminica, ora 18:00)

La Winmasters: 3.15 – 3.15 – 2.32

Un meci aparent dezechilibrat, dar sa nu uitam ca se joaca intre vecini, iar gazarii nu au neaparata nevoie de victorie. In schimb, ASA a terminat turul pe locul 13, cu numai 2 puncte. Inselatoare, pentru ca au avut de recuperat si o penalizare de 6 puncte. Mercenarii lui Dan Alexa s-au ambitionat doar impotriva granzilor din Bucuresti. Au pierdut tot acasa, cu exceptia confruntarii cu Dinamo (2-1) si Steaua (1-1, chiar etapa trecuta). Gaz Metan Medias a terminat turul pe 5, cu 20 de puncte si priveste linistita in jur. N-au mai pierdut de 6 meciuri, asa ca au de unde sa dea o mana de ajutor vecinilor ardeleni. In tur, Gaz Metan Medias – Asa Tg.Mures 2-1.

Ai aici avancronica si pontul

CSMS Iasi – Steaua (duminica, ora 20:30)

La Unibet: 5.50 – 3.75 – 1.62

Daca nici la Iasi nu va castiga, Steaua isi va arata adevarata forta. Degeaba a adunat Gigi Becali tot ce i s-a parut mai valoros din Romania, daca are un antrenor care habar n-are sa aseze jucatorii in teren si sa le spuna ce sa joace. In ultima etapa a turului, ros-albastrii s-au chinuit rau de tot pentru 1 punct de la codasa Targu Mures (1-1). Totusi, inca sunt pe primul loc, la 3 puncte de CS U Craiova. Iesenii sunt pe 12, cu 12 puncte si au primit un usturator 0-2 in etapa trecuta de la… FC Voluntari. Degeaba l-au dat afara pe Nicolo Napoli, ca noul antrenor Eugen Neagoe nu ii poate mobiliza pe jucatorii neplatiti de 3 luni. Ridicol este ca principalul repros pe care il aduce Prunea fotbalistilor este ca nu pun osul din dragoste pentru fotbal sau pentru club si toata ziua isi cer drepturile salariale. Bucurestenii au de razbunat si afrontul din prima etapa a turului: Steaua – CSMS Iasi 1-1.

Ai aici avancronica si pontul

Viitorul – FC Voluntari (luni, ora 18:00)

La 888: 1.60 – 3.80 – 5.50

Elevii lui Hagi au terminat turul pe locul 3, cu 23 de puncte, la 4 puncte de lider. In aceasta toamna, pe teren propriu, au facut cadou 3 puncte nasului Becali (1-3) si au mai pierdut unul cu Dinamo (1-1). In rest, victorie pe linie, inclusiv in ultima etapa, cand au intrerupt seria de 10 meciuri fara infrangere a lui CFR Cluj (2-1). Echipa din Voluntari e pe locul 9, cu 15 puncte si nu mai putin de 20 de goluri incasate. Florin Marin si-a amanat o vreme demiterea prin victoria de la Iasi din ultima etapa (2-0). Insa mai concludenta este seria anterioara de 5 etape fara victorie. In tur, FC Voluntari – Viitorul 0-1 si constantenii probabil ca vor invinge si de aceasta data.

Ai aici avancronica si pontul

FC Botosani – ACS Poli Timisoara (luni, ora 20:30)

La Fortuna: 1.55 – 3.70 – 6.00

In tur, ACS Poli Timisoara – FC Botosani 0-5. Sa nu uitam insa ca timisorenii inca nu realizasera ca au retrogradat… degeaba si sunt tot in Liga 1. Nu mai investisera, se pregatisera pentru liga secunda, care incepea mai tarziu si nici nu isi doreau altceva. Colac peste pupaza, au avut de recuperat o penalizare de 14 puncte. Au reusit, dupa 13 etape grele si ar fi trebuit sa fie pe locul 10, nu pe 14, cu 0 puncte. Asa cum anticipam, in etapa trecuta au reusit a treia victorie consecutiva (2-0 la Chiajna). In functie de meciul din Cupa Romaniei, vom putea aprecia cata energie mai au pentru a face o isprava buna la Botosani. Gazdele privesc relaxate de pe locul 4, cu 20 de puncte si al treilea atac din Liga 1 (21 de goluri). Nu ne-am inselat si, etapa trecuta, nu au reusit decat un egal cu Astra Giurgiu, insa potentialul echipei e mai mare de atat.

Ai aici avancronica si pontul

foto: globalsports.ro


INCREDIBIL: Pachetul de bun venit NetBet iti ofera acum un bonus de 1500 RON!!!

pachetul de bun venit netbet

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu