Liga 1: Avancronica etapei a 9-a

Suprematia Stelei din ultimele sezoane de Liga 1 este serios amenintata in acest an de Astra lui Sumudica. Inaintea etapei a 9-a,giurgiuvenii ocupa prima pozitie a clasamentului, cu 17 puncte. Locurile 2 si 3 sunt ocupate de Viitorul si Dinamo, la egalitate de pucte, 16.

 

Liga 1, etapa a 9-a: Meciurile de vineri

 

Etapa este deschisa de partida din Stefan cel Mare dintre Voluntari si CS U Craiova. Gazdele inca cauta prima victorie din istorie in Liga 1, in timp ce craiovenii lupta sa iasa din seria de rezultate negative inregistrate in acest debut de sezon.

Ziua de vineri se incheie cu partida din Copou dintre CSMS Iasi si ASA Targu Mures. Desi incepuse excelent acest campionat, fiind la un moment dat pe prima pozitie a clasamentului, CSMS Iasi cauta prima victorie dupa 3 rezultate mai putin bune. Insa,va fi foarte greu, avand in fata una dintre echipele bune ale campionatului, ASA Targu Mures, in ciuda tuturor problemelor cu care se confrunta.

 

Liga 1, etapa a 9-a: Meciurile de sambata

 

In primul meci al zilei de sambata,de la ora 18:30,Poli Timisoara cauta a doua victorie din acest sezon, acasa, cu Concordia Chiajna. Timisorenii vor aborda aceasta partida cu un antrenor nou pe banca, Florin Marin inlocuinde-l pe demisionatul Alexa.

Cu siguranta, cel mai asteptat duel al zilei este cel de la Turnu-Severin, unde de la 21:00, Pandurii va da piept cu Dinamo,care dupa multi ani pare ca este din nou capabila sa se bata pentru primele locuri. Desi sunt in prima jumatate a clasamentului, elevii lui Iordanescu Jr alterneaza rezultatele bune cu cele total neinspirate, raportat la lotul gorjean, printre cele mai valoroase din Liga 1.

 

Liga 1, etapa a 8-a: Meciurile de duminica

 

Duminica avem programate doua meciuri tari. Primul se joaca la Ploiesti, unde Petrolul cu antrenor nou pe banca tehnica intalneste liderul, Astra Ploiesti, trupa lui Marius Sumudica fiind intr-o forma de zile mari, crescand de la meci la meci.

Seara, de la ora 21:00, avem intalnirea dintre Steaua si Viitorul. Trupa lui Gheorghe Hagi este marea surpriza al acestui inceput de sezon, si vine pe National Arena sa faca un nou meci mare in fata unei echipe Steaua, care a dezamagit total pana acum.

 

Liga 1, etapa a 8-a: Meciul de luni

 

In epilogul etapei, luni seara, de la ora 21:00, CFR Cluj primeste vizita Botosaniului. Cu victorii pe linie acasa, clujenii cauta sa se apropie de locurile de playoff in compania unui adversar in fata caruia este neinvinsa in Liga 1.

 

 

Dorut Surdu

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

FC Voluntari – CSU: Analiza si pont!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Bundesliga: Pariuri 1X2 te pregateste de runda cu numarul 3!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu