Liga 1 – Avancronica etapei a XIII-a: Patru antrenori sunt pe faras

Ultima etapa a turului din Liga 1 se incheie in acest week-end. Steaua isi va pastra fotoliul de lider, insa rezultatul de la Medias va decide cat de mult se va apropia CS U Craiova. Dupa locul 8, clasamentul Ligii 1 se rupe, iar campioana en-titre va termina pe un rusinos loc la coada.

Flag_of_Romania.svg

 

Acum cateva etape, parea ca Steaua reuseste sa se desprinda de restul plutonului fruntas, insa Reghecampf nu a fost in stare sa gestioneze avantajul si oltenii le sufla in ceafa. Daca ar avea un antrenor iscusit, ar fi de inteles, dar sa fii ajuns din urma echipa lui Multescu… spune multe despre forta ros-albastrilor.

Rezultatele din aceasta etapa vor decide pozitia urmatoarelor 4 echipe, printre care – cu siguranta – n-o vom mai regasi pe Pandurii Targu Jiu la finalul returului. Echipa e in pragul depunctarii, iar insolventa pe care o asteapta cu sufletul la gura nu este solutia, ci mai degraba cadelnita cu care i se va canta prohodul.

In subsolul clasamentului nu exista decat o surpriza. ACS Poli Timisoara s-a trezit fara sa vrea in Liga 1 si nu a reusit inca sa-si anuleze penalizarea de 14 puncte. ASA Tg.Mures a scapat de punctajul negativ, dar mai au mult de tras pentru a confirma parerile pozitive despre calitatile de antrenor ale lui Dan Alexa. Surpriza se numeste Astra Giurgiu. Patronul Ioan Nicolae a iesit din puscarie, dar isi bate capul cu alte dosare care ar putea sa-l readuca dupa gratii. A transmis fotbalistilor ca nu mai investeste in club si trebuie sa se autofinanteze. Deocamdata, giurgiuvenii au reusit doar sa-si amane datoriile catre jucatori si antrenor. Antrenor ??? Care antrenor ?


inregistreaza-te - netbet


Concordia Chiajna – ACS Poli Timisoara (vineri, ora 18:00)

La NetBet: 1.83 – 3.40 – 4.70

Meci dificil de pronosticat, intre doua echipe aflate in revenire de forma in ultimele etape. Pe locul 9 in clasament, cu 13 puncte, Concordia are cel mai slab atac din Liga 1, cu numai 6 goluri marcate in 12 etape. Totusi, nu a mai pierdut de 3 etape si a reusit rezultate surprinzatoare, chiar daca unele au fost influentate de arbitri. 1-0 in Stefan cel Mare, 0-0 pe teren propriu, cu Pandurii si 1-1 la Giurgiu recomanda echipa din Chiajna drept castigatoare. Totusi, replica oaspetilor ar putea fi mai puternica decat o arata ultima pozitie in clasament, pe care timisorenii se afla inca de la inceputul sezonului. Va fi meciul care va demonstra daca ultimele doua succese (1-0 la Iasi si 1-0 la Timisoara, cu Viitorul) au fost rodul unor aranjamente de culise sau Ionut Popa a gasit formula salvatoare.

Ai aici avancronica si pontul.

Viitorul Constanta – CFR Cluj (vineri, ora 20:30)

La NetBet: 2.35 – 3.30 – 3.10 . 

Dupa infrangerea „surprinzatoare” de la Timisoara, elevii lui Gica Hagi primesc vizita clujenilor, in fata carora nu au mai pierdut din 2014. Daca se pastreaza traditia ultimelor intalniri, va fi o confruntare spectaculoasa, cu multe goluri. Bookmakerii prevad un meci deschis oricarui rezultat, mai ales ca clujenii n-au pierdut in acest sezon decat la Botosani si au scos puncte de la toate celelalte 5 echipe din prima parte a clasamentului. Ca sa nu mai amintim ca au invins Steaua la Bucuresti.

Ai aici avancronica si pontul.

Gaz Metan Medias – CS U Craiova (sambata, ora 18:00)

La NetBet: 3.00 – 3.10 – 2.45

Inca o partida echilibrata, dupa cum o arata si cotele. Din etapa trecuta, bookmakerii par mai impresionati de victoria oltenilor in fata lui Dinamo, decat de cea a gazarilor de pe terenul Stelei. E drept, Mediasul a inscris cu mult noroc, iar Steaua a ratat un penalty. Probabil au mai avut in vedere ca, in acest sezon, gazdele au mai pierdut pe teren propriu cu Pandurii si au remizat cu Botosaniul si Timisoara. Pe de alta parte, luati de valul victoriei cu Dinamo si ambitionati ca s-au apropiat la numai 3 puncte de lider, oltenii vor incerca sa pastreze aceasta diferenta la sfarsitul turului. Au uitat ca, in acest sezon din Liga 1, nu au castigat in deplasare decat la Voluntari si chiar au luat 3 goluri si bataie de la lanterna ACS Poli Timisoara.

Ai aici avancronica si pontul


Citeste si:

Ai aici analizele si ponturile etapei a X-a din Ligue 1

Luna aceasta poti castiga 2x iPhone 7 cu pariuri1X2!


Dinamo – Pandurii Tg.Jiu (sambata, ora 20:30)

La NetBet: 2.15 – 3.25 – 3.50

Meci trist in Stefan cel Mare, intre doua echipe cu mari probleme. Pe de o parte, la Dinamo, zilele antrenorului Ioan Andone sunt numarate. Conducerea clubului a discutat deja cu Cosmin Contra, Sumudica si Niculescu, pentru a veni sa-i antreneze pe „caini”. Deocamdata, „Falcosul” a mai obtinut o pasuire, insa are nevoie urgenta de cateva rezultate pozitive. Bucurestenii au 3 infrangeri consecutive si au ajuns pe locul 8 in Liga 1. La Pandurii, situatia e si mai grava. Clubul a cerut insolventa in urma cu 10 zile, dar scandalul a izbucnit abia saptamana aceasta, cand s-a aflat ca, in timp ce fotbalistii joaca cu burta goala, conducerea, in frunte cu Narcis Raducan, si-a tras salarii de sute de mii de euro. Jucatorii s-au inchis in vestiare, declarandu-se in greva si au fost cu greu convinsi sa revina la antrenamente. Se asteapta decizia din dosarul de insolventa si Pandurii ar putea fi penalizata cu 18 puncte, daca nu-si achita obligatiile catre jucatori.

Ai aici avancronica si pontul

CSMS Iasi – Voluntari (duminica, ora 18:00)

La NetBet: 2.15 – 3.30 – 3.40

Inca un meci intre doua echipe care cauta cu disperare o gura de oxigen. Iesenii s-au scapat cu greu de antrenorul Nicolo Napoli, care a fost servit cu o infrangere pe teren propriu in fata timisorenilor lui Ionut Popa, ce antrenase un deceniu aici si stia mersul lucrurilor. Deocamdata, noul tehnician Eugen Neagoe n-a putut schimba nimic si CSMS Iasi a pierdut al treilea meci consecutiv in etapa trecuta la Cluj, ajungand pe locul 11. Si la Voluntari, dupa 4 esecuri consecutive si o remiza pe teren propriu contra penultimei clasate, ASA Tg.Mures, zilele lui Florin Marin sunt numarate. Au coborat pe locul 10 in Liga 1, iar un esec la Iasi ar putea pecetlui soarta antrenorului.

Ai aici avancronica si pontul

ASA Tg.Mures – Steaua (duminica, ora 20:30)

La NetBet: 8.00 – 4.20 – 1.41

O victorie cu Dinamo (!), una la Timisoara si remiza din etapa trecuta de la Voluntari sunt singurele rezultate pozitive ale muresenilor din acest sezon. Au reusit sa-si anuleze penalizarea de 6 puncte cu care incepusera sezonul, iar analistii sustin ca s-ar vedea semnele ca Alexa ii pune pe directia cea buna. Totusi, nimeni nu-i vede reusind vreo surpriza duminica, impotriva Stelei, care are nevoie de cele 3 puncte, pentru a-si pastra avansul fata de oltenii ce se apropie in clasament.

Ai aici avancronica si pontul

FC Botosani – Astra Giurgiu (luni, ora 20:30)

La NetBet: 2.10 – 3.30 – 3.45

Daca ar fi sa ne luam dupa obiceiul botosanenilor pe teren propriu din acest sezon, una calda/una rece, urmeaza o infrangere cu Astra. Totusi, nu trebuie uitat ca locul 4 din clasamentul Ligii 1 nu poate fi chiar intamplator, asa ca bookmakerii le acorda prima sansa. Mai ales ca la Astra, degringolada e totala, iar fost campioana din sezonul trecut s-a prabusit pana pe locul 12. In aceasta toamna, au reusit in deplasare doar o remiza la Targu Jiu si o victorie (desigur) la Targu Mures. Se vor intoarce de la meciul din grupele Europa League de la Plzen, insa la ora cand scriem aceste randuri, nu putem fi siguri daca vor mai avea acelasi antrenor.

Ai aici avancronica si pontul

foto: prosport.ro


INCREDIBIL: Pachetul de bun venit NetBet iti ofera acum un bonus de 1500 RON!!!

pachetul de bun venit netbet

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu